"Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΤΕΜΠΏΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΤΕ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"
Ο Αριστοτέλης στην αναφορά του για τα πολιτικά δεδομένα έλεγε κάποτε ότι «το χειρότερο πράγμα στην πολιτική είναι να σε κυβερνούν κατώτεροι σου». Αν ζούσε στη σημερινή εποχή και ιδίως μετά την εποχή του πολυτεχνείου για την μεταπολίτευση δεν ξέρω αν θα επανάσταση διατύπωνε ακριβώς την ίδια φράση. Αλλά και ο ποιοητή Γιώργος Σουρρής στο “Δυστυχία μου Ελλάς” μιλά για “κράτος λιγοστό” τότε η Δημοκρατία κινδυνεύει.
Η ΕΝΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΑΝ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ συμμετέχει στις κινητοποιήσεις φορέων στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης προς την Ελληνική κοινωνία.
Σε μια εποχή όπου εκτός απο την τραγωδία των Τεμπών μαζί με το Ναυάγιο της Πύλου αποδεικνύεται ότι το Κράτος ταυτίζεται με την Κυβέρνηση, τότε χάνει η Δημοκρατία. Όταν στη γειτονική Σερβία μετά από ανάλογο δυστύχημα με 15 ζωές η Κυβέρνηση λύγισε μετά την λαική διαμαρτυρία, στην Ελλάδα του 2025 παρά τα 57 θύματα επιχειρούν απο τα τηλεοπτικά παράθυρα να αποκοιμίσουν τον Ελληνικό λαό. Η κοινωνία και ο λαός έχουν την δύναμη να τα αλλάξουν όλα για δικαιοσύνη, αλήθεια, δημοκρατία.
ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ, ΓΟΝΕΙΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ