Βόλος: Σεσημασμένος ο 31χρονος που συνελήφθη για τις δεκάδες επιθέσεις σε αδέσποτα – Φωτογραφιζόταν δίπλα σε ζώα

Στην σύλληψη ενός 31χρονου, που φέρεται να είναι ο «serial killer» αδέσποτων ζώων στον Βόλο, προχώρησαν οι Αρχές, το απόγευμα της Τετάρτης (01/10). Μάλιστα, ο ίδιος, σύμφωνα με τοπικά μέσα, είναι σεσημασμένος, αφού έχει απασχολήσει για κλοπές και κατοχή ουσιών.

Σύμφωνα με το gegonotanews.gr, οι αστυνομικοί αναγνώρισαν τον 31χρονο από βίντεο που τον απεικονίζει να μαχαιρώνει ένα γατάκι στο κέντρο του Βόλου.

Επιπλέον, αναγνωρίστηκε από σημάδι στο πρόσωπο, ενώ συνελήφθη μέσα στο σπίτι του. Στην οικία του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε την ώρα που μαχαίρωσε την γάτα, μικροποσότητα χασίς και ένα μαχαίρι.

Ο ίδιος, κρατείται στην Ασφάλεια και το μόνο που είπε στους αστυνομικούς, κατά τη ίδια πηγή, είναι πως «δεν έχω κάνει όσα με κατηγορεί ο Ε… (παρουσιαστής). Είμαι ένοχος μόνο για τα στοιχεία που βρήκατε». Δηλαδή, το μαχαίρι και να ναρκωτικά, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης «είναι στα χαμένα».

Ο 31χρονος είναι γνώριμος της Αστυνομίας αφού έχει συλληφθεί στο παρελθόν για κλοπές και μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο σπίτι του, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε την ώρα που μαχαίρωσε την γάτα, μικροποσότητα χασις και ένα μαχαίρι.

Εκτιμάται ότι είναι το ίδιο πρόσωπο που μαχαίρωσε σκύλο στην οδό Σπυρίδη, αλλά δεν υπάρχει βίντεο από το αποτρόπαιο σκηνικό. Στην αστυνομία έχουν κατατεθεί επίσημα καταγγελίες για πέντε ακόμα περιστατικά με χτυπημένα από μαχαίρι ζώα και συγκεκριμένα γάτες.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr ο άνδρας πόζαρε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα αγκαλιά με έναν σκύλο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Βόλου για τα ναρκωτικά και το μαχαίρι και αναμένεται με συνοπτικές διαδικασίες να αποφασιστεί η κράτησή του, διότι είναι αργία για τους δικαστικούς, ώστε να παραπεμφθεί στον Ανακριτή την Παρασκευή με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ