ΣΚΑΪ: Νέα αναβολή για το “Εxatlon” – Με αυτό το ριάλιτι αντικαθίσταται

Προς δεύτερη αναβολή πάει το Exatlon του ΣΚΑΪ παρά τις επίσημες ανακοινώσεις του σταθμού προ ολίγων μηνών. Η πρώτη αναβολή έγινε μέσα στο καλοκαίρι όταν ο σταθμός σε συνεργασία με την Ατζούν μίντια που έχει αναλάβει την παραγωγή του εν λόγω παιχνιδιού πήρε την απόφαση να δώσει προτεραιότητα σε έναν ακόμη – μίνι αυτή τη φορά – αλλά πιο απαιτητικό κύκλο του “Survivor” φοβούμενος τον ανταγωνισμό και δίνονταν ψήφο εμπιστοσύνης στο ριάλιτι επιβίωσης με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό και τη δυναμική που έδειχνε ότι θα έχει.

Ενα μήνα μετά και ενώ το “Survivor” είναι ήδη στον αέρα του ΣΚΑΪ όχι με την αναμενόμενη επιτυχία, το κανάλι μαζί με την Ατζούν μίντια αλλάζουν άποψη και το Εxatlon φαίνετα πω μπαίνει για ακόμη μια φορά στο συρτάρι ενώ αρχικά είχε ειπωθεί ότι πάει για το β’ μισό της σεζόν. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πάνω από δυο χρόνια στα χέρια του σταθμού και μόλις φέτος πάρθηκε η απόφαση να βγει στον αέρα αλλά και πάλι τα σχέδια άλλαξαν.  Κι αυτό γιατί ο Τούρκος παραγωγός μαζί με την εταιρεία talpa studios που έχει αναλάβει την πράιμ τάιμ ζώνη έχει σκοπό να βγάλει ένα νέο ριάλιτι με τίτλο “Muscles & brains” που βασίζεται στη φυσική δύναμη των αντρών και την εξυπνάδα των γυναικών.

12 δυνατοί άντρες και 12 πολύ έξυπνες γυναίκες καλούνται να συμπράξουν χωρισμένοι σε ντουέτα διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Μάλιστα, το συγκεκριμένο παιχνίδι ξεκινάει άμεσα την προβολή του στην Ολλανδία ενώ τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί στον Αγιο Δομίνικο. Η Ατζούν Μίντια έχει πουλήσει ήδη το συγκεκριμένο φορμά σε διάφορες χώρες μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ