Κολωνός: Συνελήφθη 48χρονος που πυροβόλησε 58χρονο έξω από ψητοπωλείο λόγω ερωτικής αντιζηλίας

Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης (1/10) 48χρονος ημεδαπός στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ο οποίος πυροβόλησε τον 55χρονο, έξω από ψητοπωλείο στον Κολωνό το μεσημέρι της Κυριακής (29/09), με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το περιστατικό σημειώθηκε για λόγους ερωτικής αντιζηλίας, καθώς το θύμα είχε σχέση με την πρώην σύντροφο του δράστη.

Συγκεκριμένα, ο 48χρονος πλησίασε τον 55χρονο και τον πυροβόλησε έξω από το ψητοπωλείο, ενώ από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- κάλυκες και ένα προσωπικό αντικείμενο του δράστη.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ανευρέθηκε και κατασχέθηκε και η μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του 48χρονου, η οποία ταυτοποιήθηκε ως το μέσο διαφυγής του.

Ακολούθησε πρωινές ώρες της Τρίτης 1 Οκτωβρίου 2024, έρευνα στην οικία του όπου βρέθηκε –μεταξύ άλλων- και κατασχέθηκε:

  • -1- κινητό,
  • δελτίο αστυνομικής ταυτότητας του παθόντα,
  • αεροβόλο,
  • πιστόλι κρότου και
  •  -9- κροτίδες-δυναμιτάκια.

Συνέπεια των ευρημάτων από την έρευνα, κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία στο πλαίσιο της οποίας, ο 48χρονος, συνελήφθη σήμερα Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2024 και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου για τα Όπλα και του Νόμου για τις Φωτοβολίδες και Πυροτεχνήματα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ