Η Τατιάνα, η τηλεόραση και οι φήμες

Πολλά είναι αυτά που ακούγονται το τελευταίο διάστημα για την Τατιάνα Στεφανίδου και το επόμενο επαγγελματικό της βήμα στην τηλεόραση. H ίδια ωστόσο κόντρα στα επίμονα ρεπορτάζ που μέχρι και χθες την ήθελαν να κάνει τηλεόραση και μάλιστα οσονούπω να τη δούμε από τη συχνότητα του OPEN θέλησε να διαλύσει κάθε φήμη και σεναριολογία.

Με ένα άρθρο στο blog της στο tlife.gr με τίτλο “Γιατί δεν κάνω τηλεόραση” εξηγεί γιατί δεν βρίσκεται στο γυαλί και γιατί δεν προτίθεται να γυρίσει φέτος στην τηλεόραση. Το άρθρο συνοδεύει μια φωτό με την Τάτι στο γραφείο της στην οικογενειακή επιχείρηση όπως αναφέρει. Στα νέα γραφεία τους στη Μεταμόρφωση εκεί που το τελευταίο διάστημα περνάει το μεγαλύτερο χρόνο της ημέρας της. Τον υπόλοιπο χρόνο τον περνάει κάνοντας ραντεβού με εταιρείες αναζητώντας εμπορικές συμφωνίες για τα σάιτ τους. Γιατί αν δεν τρέξεις εσύ για το “σπίτι” σου ποιος άλλος θα το κάνει καλύτερα. Στην διαδικτυακή τους ομπρέλα μετρούν ήδη 7 σάιτ,  το Newsit.gr, το Tlife.gr , το τηλεοπτικό Zappit.gr, το ιατρικό Iatropedia.gr, το site για την άμυνα και τη διπλωματία Onalert.gr, το εκκλησιαστικό Dogma.gr  και το Perpetual.gr για το ανδρικό lifestyle. Μετά από 31 χρόνια στην τηλεόραση έχει μείνει εκτός μόνο μερικούς μήνες και ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε καταφέρει να ασχοληθεί η ίδια πραγματικά λόγω έλλειψης χρόνου. Τώρα μετά από ώριμη σκέψη και αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ της αποχώρησης από τον ALPHA πήρε την μεγάλη απόφαση να ασχοληθεί ουσιαστικά με τα σάιτ τους και  άρχισε να σκέφτεται έξω από το κουτί, θέτοντας με ηρεμία τα όριά της.

Όπως άλλωστε είμαι σε θέση να γνωρίζω και σύμφωνα με το ρεπορτάζ όλο αυτό το διάστημα δέχθηκε όχι μία πρόταση. Η πρώτη ήταν από τον Νίκο Κοκλώνη όπου έφτασε ένα βήμα πριν υπογράψει για να κάνει εκπομπή στο open μέχρι που ηρθε το τέλος της συνεργασίας του παραγωγού με το κανάλι της Παιανίας και τελικά οι διαπραγματεύσεις ναυάγησαν παρά τις καθημερινές συσκέψεις που γίνονταν στα γραφεία της barking well media. Την ίδια στγμή, ήρθε και μια πρόταση από τον ΣΚΑΪ για το Σαββατοκύριακο, αλλά και αρνήθηκε να επιστρέψει στο Φάληρο. Κάπου το Σεπτέμβριο, εκδήλωσε ενδιαφέρον ο ΑΝΤ1 και πάλι για το ΣΚ, ενώ το OPEN επανήλθε με νέα πρόταση αυτή τη φορά χωρίς τον Κοκλώνη. Αλλά και στις τρεις τελευταίες προτάσεις είπε όχι θεωρώντας πως μετά το ναυάγιο με τον Κοκλώνη, το σύμπαν της έστελνε κάποιο μήνυμα. Και μπορεί να είχε δίκιο καθώς το μέλλον από ότι φαίνεται δεν είναι η τηλεόραση όπου οι τηλεθεατές καθημερινά λιγοστεύουν. Η Τάτι πήρε “τον δρόμο της καρδιάς” όπου η ίδια καταλήγει κλείνοντας το άρθρο της και είμαι σίγουρη ότι ο δρόμος αυτός θα την δικαιώσει.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ