Η Μάγισσα: Στο τραπέζι η πρόωρη ολοκλήρωση της σειράς;

Πόνταραν πολλά στην εν λόγω σειρά αλλά φαίνεται πως για τον ΑΝΤ1 “Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά” εξελίσσεται σε μεγάλο εφιάλτη μιας και η σειρά όχι μόνο είχε πολυδιαφημιστεί αλλά εκ του αποτελέσματος αυτό δεν μεταφράζεται σε τηλεθεατές αλλά παράλληλα αποτελεί και μια από τις πιο ακριβές παραγωγές και όχι μόνο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Λέγεται ότι μόνο οι δυο σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης αμείβονται με 10.000 ευρώ το επεισόδιο ενώ το κόστος της ξεπερνά τα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Τι μέλλει γενέσθαι όμως με το μέλλον της σειράς; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο ΑΝΤ1 δεν φαίνεται μόνο να περιορίζεται στον προβληματισμό για το μέλλον της εν λόγω σειράς καθώς το κόστος είναι τεράστιο και η σειρά δεν τα φέρνει. Οι κάποιες αναλαμπές που υπάρχουν μέσα στην εβδομάδα δεν είναι αρκετές να καλύψουν τα υπέρογκα ποσά που απαιτούνται για την παραγωγή της. Για τον λόγο αυτό εξετάζεται πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο η σειρά να ολοκληρωθεί πρόωρα καθώς το κανάλι σκέφτεται να μείνει στο μίνιμουμ των προσυμφωνημένων επεισοδίων δηλαδή στα 40 από τα 72 που είχαν εγκρίνει κι αυτό γιατί το 60% των επεισοδίων είναι η απαραίτητη προϋπόθεση που προβλέπει το ΕΚΟΜΑ για να δοθεί η εγκεκριμένη επιχορήγηση.

Αυτή την στιγμή στον αέρα έχει προβληθεί μέχρι και το 8ο επεισόδιο ενώ το δίδυμο των σεναριογράφων έχει ολοκληρώσει το 35ο όπως το ίδιο αποκάλυψε πρόσφατα σε ανάρτησή του στα social media ενοχλημένο για τα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα για την απογοητευτική πορεία της σειράς στους πίνακες τηλεθέασης.

«Ποτέ μα ποτέ δε σχολιάζουμε οποιαδήποτε κριτική ή άρθρο που θα γραφτεί για τη δουλειά μας. Το έχουμε κάνει μόνο μια φορά στη διάρκεια της Γ’ σεζον των Μελισσών, όταν γράφτηκε πως θα ελαττώσουμε τη βία και θα αυξήσουμε τους έρωτες για να ανέβει η τηλεθέαση. Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε ακόμη μια φορά. Καμιά αλλαγή, καμιά ένεση, καμιά ντοπα, τίποτα δε θα αλλάξει στο σενάριο που αισίως βρίσκεται στο 35ο επεισόδιο.

Όλοι είμαστε περήφανοι για τη δουλειά που έχει γίνει και δε σκοπεύουμε να προβούμε σε αλλαγές για τις ανάγκες της τηλεθέασης. Για τον αριθμό των επεισοδίων δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να απαντήσουμε. Σε ο,τι αφορά στη δουλειά μας, όμως δεν επιτρέπουμε τέτοιες παρανοήσεις. Ευχαριστούμε! Μελίνα – Πέτρος», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ