Ευγενία Σαμαρά: ««Έχει περάσει από το μυαλό μου η σκέψη για παιδί, ακόμα είμαι στη φάση που δε ξέρω τι θέλω»

Το μεσημέρι της Πέμπτης 24/10 η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με αφορμή τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί, «Έχω παιδιά».

Η Ευγενία Σαμαρά στη σειρά υποδύεται τη μητέρα δυο μικρών παιδιών και με αφορμή το ρόλο ο Άρης Καβατζικης την ρώτησε αν μέσα από αυτή τη διαδικασία πέρασε η σκέψη από το μυαλό της να γίνει και η ίδια μαμά.

«Το να γίνω μαμά δεν είναι μια σκέψη που χρειάστηκε να φτάσω μέχρι εδώ για να την κάνω. Έχει περάσει από το μυαλό μου το αν θέλω, δε θέλω, τι θα κάνω. Ακόμα εκεί είμαι, στο ότι δε ξέρω τι θέλω. Ίσως όντως αυτή η εμπειρία να φέρει κάτι. Δε πιστεύω ότι τα πράγματα έρχονται στη ζωή μας τυχαία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κάνω ή δε θα κάνω παιδιά. Θα με βάλει σε μια διαδικασία να καταλάβω που είμαι περισσότερο κοντά εγώ» απάντησε αρχικά η Ευγενία Σαμαρά.

«Αισθάνομαι μεγάλη οικειότητα βέβαια. Δε ξέρω αν αυτό φαίνεται ή όχι αλλά, αισθάνομαι μεγάλη οικειότητα. Πραγματικά στον ρόλο αυτό δεν ζορίζομαι…Πάντα τα παιδιά των φίλων μου ή παιδιά που γνωρίζω, είναι φιλαράκια μου, κάνω πολλή παρέα και μου αρέσει να περνάω και αρκετό χρόνο με παιδιά.

Πολύ εύκολα αποκτώ οικειότητα με τα παιδιά άρα, δε μπορώ να σκεφτώ ότι τώρα που έρχομαι σε επαφή με παιδιά στη σειρά, πως με βλέπω σε αυτόν τον ρόλο» πρόσθεσε η ηθοποιός.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ