ΕΡΤNEWS: Ο δεύτερος γύρος των εκλογών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην ΕΡΤ την Κυριακή 13/10!

Το ΕΡΤNEWS  θα καλύψει την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024 τον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Οι δημοσιογράφοι, οι ανταποκριτές και το τεχνικό προσωπικό της ΕΡΤ, θα μεταφέρουν από νωρίς το πρωί, όλες τις εξελίξεις, την ειδησιογραφία και την εικόνα από τα εκλογικά τμήματα της χώρας.

Στις 19:00, με το κλείσιμο της κάλπης, ο Απόστολος Μαγγηριάδης παίρνει τη σκυτάλη στον ενημερωτικό μαραθώνιο του ΕΡΤNEWS με την έκτακτη ενημερωτική εκπομπή «Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ» και τον Γιώργο Κουβαρά στον σχολιασμό. Καλεσμένοι πολιτικοί, έγκριτοι αναλυτές και δημοσιογράφοι καταθέτουν τις απόψεις και τις εκτιμήσεις τους για το τι φέρνει στο πολιτικό σκηνικό το αποτέλεσμα των εκλογών. Λεπτό προς λεπτό η μάχη μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα με άμεση μετάδοση των αποτελεσμάτων από όλη την Ελλάδα.

Στις 23:00, ο Δημήτρης Κοτταρίδης και η εκπομπή «Βράδυ Κυριακής» με καλεσμένους πολιτικούς δίνει το στίγμα της επόμενης ημέρας στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αλλά και φέρνει στο προσκήνιο όλες τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαρκή ενημέρωση για όλη την επικαιρότητα θα παρέχει το ενημερωτικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ, Πρώτο Πρόγραμμα, αλλά και το ενημερωτικό site  ertnews.gr

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ