ΕΡΤ1 – Αρχελάου 5: Ένα νέο μπαρ στη γειτονιά απειλεί τη λειτουργία της Αρχελάου 5!

Αναπάντεχα γεγονότα και απροσδόκητες εξελίξεις προκαλούν άφθονο γέλιο στη νεανική κωμική σειρά της ΕΡΤ1 «Αρχελάου 5», η οποία μεταδίδεται από τη Δευτέρα 21 έως και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024, στις 21:00.

Από το 34ο επεισόδιο εμφανίζεται ως guest στη σειρά ο Γιώργος Λέντζας:

Ποιος είναι ο Ανδρέας; Είναι ένας φιλόδοξος, γυναικάς και αμοραλιστής νέος, ο οποίος εισβάλλει ξαφνικά στη ζωή και την καθημερινότητα της παρέας της Αρχελάου, ανοίγοντας το μπαρ στην Αρχελάου 3. Το μπαρ του Ανδρέα είναι ολόιδιο με αυτό της Αρχελάου 5, με τη μόνη διαφορά ότι αυτό είναι πάντοτε γεμάτο! Σκοπός του Ανδρέα είναι να καταστρέψει τον Στέφανο –με το οποίο έχουν πολλά κοινά αλλά και διαφορές– με το να του κλείσει το μπαρ και να διεκδικήσει τη Δώρα τόσο ως κοπέλα του όσο και ως σερβιτόρα στο μαγαζί του. 

Τι θα δούμε αναλυτικά στα επεισόδια της νέας εβδομάδας:

Δευτέρα 21 ΟκτωβρίουΣτο μπαρ επικρατεί αναστάτωση και όλοι αναρωτιούνται το ίδιο πράγμα: ποιος έβαλε τη φωτιά. Ο ένοχος δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί. Ταυτόχρονα, ο Αλέξανδρος θεωρεί ότι είναι ξανά ζευγάρι με τη Νάντια, αλλά εκείνη παραμένει σταθερή στην απόφασή της να παντρευτεί τον εκατομμυριούχο. Ο Ορφέας, για να βοηθήσει τον Στέφανο να γεμίσει το μπαρ που δεν έχει κόσμο, θέλει να κάνει εκεί μια περφόρμανς αυτοσχεδιασμού. Η παρέα προσπαθεί να τον αποτρέψει, αλλά είναι ανένδοτος και τελικά τίποτα δεν θα πάει όπως το είχε προσχεδιάσει.

Τρίτη 22 ΟκτωβρίουΗ Μαρούκα, που έχει προσλάβει τον Τεό για βοηθό, την πατάει από την ακαταμάχητη γοητεία του. Ο Ευριπίδης και ο Βύρωνας συνειδητοποιούν πως θέλουν να γίνουν γονείς και το συζητούν με τους φίλους τους. Η Μπίλι Μπι κάνει στενό μαρκάρισμα στον Μπάμπη, ο οποίος προσπαθεί να την αποφύγει, αλλά στο τέλος εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Οι υποψίες πέφτουν πάνω στην Μπίλι, διότι μαθαίνουμε πως είναι μια… σεσημασμένη stalker.

Τετάρτη 23 ΟκτωβρίουΟ Ορφέας και η Λυδία αποφασίζουν να πάνε μονοήμερη στο Ναύπλιο για να ανανεώσουν τη σχέση τους, αλλά η κατάληξη δεν είναι ακριβώς αυτή που θα ήθελαν. Η Κέλλυ πείθεται να κάνει speed dates και ο Μπάμπης προσπαθεί να γλιτώσει από έναν παρανοϊκό απαγωγέα. Τέλος, η παρέα οργανώνει το πάρτι γενεθλίων της Δώρας στο μπαρ, αλλά η Μόλλυ, μια περίεργη ξαδέρφη-προσκεκλημένη, τα κάνει όλα άνω κάτω.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου: Ένα νέο μπαρ ανοίγει στη γειτονιά και απειλεί τη λειτουργία της Αρχελάου 5. Η Λυδία και ο Ορφέας ξεκινούν τη συγκατοίκησή τους, με απροσδόκητη… πολυκοσμία και ο Ευριπίδης με τον Βύρωνα μετανιώνουν για την απόφασή τους να κάνουν τη Δώρα μητέρα του παιδιού τους. 

Παρασκευή 25 ΟκτωβρίουΟ Μπάμπης, υπό την απειλή του DVD-guy, αναγκάζεται να διώξει τον Ορφέα από το θέατρο, ενώ ο Βύρωνας με τον Ευριπίδη προσπαθούν να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού τους. Κι ενώ η Λυδία βοηθάει τον Ορφέα να βρει δουλειά στο κανάλι, ο Στέφανος ψάχνει τη μαγική κατσίκα που θα του φέρει κόσμο στο μαγαζί.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ