Ελίνα Παπίλα: Υπέρ Χρήστου Μάστορα, κατά ρεπόρτερ – «Τον καταλαβαίνω, υπάρχει το ανθρώπινο όριο»

Θέση υπέρ του ξεσπάσματος του Χρήστου Μάστορα πήρε η Ελίνα Παπίλα, μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή με τον Νικόλα Ράπτη.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός υπερασπίστηκε τον τραγουδιστή και «τα έβαλε» με τους ρεπόρτερ

Σε ηχητικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο Buongiorno στο Mega, η Ελίνα Παπίλα ακούγεται να λέει: «Σήμερα λοιπόν βλέπω στην τηλεόραση. Έχουν πάει στο αεροδρόμιο που γύρισε ο Μάστορας από τη συναυλία με την Παπαρίζου και τον κυνηγάνε. Εκείνος τους  λέει «παιδιά, σας παρακαλώ, δεν θέλω να μιλήσω, δεν θέλω να πω κάτι». Τον κυνηγούσαν, τον κυνηγούσαν, και κάποια στιγμή γυρνάει και λέει «μα γιατί δεν σέβεστε αυτό που σας λέω, δεν θέλω να πω κάτι». Και στη συνέχεια γυρνάει στο τηλεοπτικό κοινό και λέει «γι’ αυτό που βλέπετε, δεν ευθύνομαι εγώ». Μετά έκανε ένα στόρι ο Μάστορας με ένα κείμενο, έντονο η αλήθεια είναι. Αλλά εγώ τον καταλαβαίνω.

Θα μου πεις ήσουν στην τηλεόραση… Ε, γι’ αυτό δεν είμαι μάλλον. Τον καταλαβαίνω. Δηλαδή παιδιά εντάξει! Δεν είναι ότι χάλασε ένα σχήμα και πάμε να τους κυνηγήσουμε και να βγάλουμε τα μαλλιοκέφαλά μας. Και το έλεγα τότε με τον ΑΝΤ1. Είναι η δουλειά τους, το καταλαβαίνω αλλά είναι το ανθρώπινο όριο. Το «παιδιά δεν θέλω»!»

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ