«Έχασα 7 κιλά καταναλώνοντας ένα μεσημεριανό γεύμα που συμβάλλει στην απώλεια λίπους» – Γυναίκα αποκαλύπτει το μυστικό της

Η Cat Kirwan, γνωστή ως η «βασίλισσα της μεταμόρφωσης του σώματος» στο Instagram, μοιράστηκε το μεσημεριανό γεύμα που την βοήθησε να χάσει βάρος. Η ίδια επισήμανε ότι καταναλώνοντας αυτό το γεύμα νιώθει χορτάτη χωρίς να υπερβαίνει το ημερήσιο όριο θερμίδων της.

Το μεσημεριανό γεύμα που βοήθησε μια γυναίκα να χάσει βάρος

Η γκουρού του fitness Cat Kirwan, η οποία χαρακτηρίζεται ως «βασίλισσα της μεταμόρφωσης του σώματος» στο Instagram με το όνομα @catrionakirwan, μοιράζεται τακτικά συμβουλές διατροφής και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης. Σε μία ανάρτησή της, αποκάλυψε το υγιεινό μεσημεριανό γεύμα που την βοήθησε να χάσει βάρος.

Σε ένα Instagram reel, η Cat εμφανίζεται σε ένα σούπερ μάρκετ και λέει στους ακόλουθούς της: «Αυτό ήταν το μεσημεριανό μου γεύμα όταν έχασα 7 κιλά. Με κρατούσε χορτάτη ώστε να μην υπερβαίνω ποτέ το ημερήσιο όριο θερμίδων μου».

Συνιστά την επιλογή ψωμιού σε πίτα, σημειώνοντας ότι έχει «μόνο 130 θερμίδες» σε συνδυασμό με στήθος κοτόπουλου από το ψυγείο, περιγράφοντάς το ως το «πιο άπαχο κρέας». Κρατώντας μια σακούλα μαρούλι, η Cat λέει στους ακόλουθούς της να «αυξήσουν τον όγκο του γεύματος με σαλάτα επειδή ουσιαστικά δεν έχει θερμίδες».

Για γαρνιτούρα, προτείνει μια μικρή ποσότητα μαγιονέζας σε συνδυασμό με sriracha sauce, προσθέτοντας ότι είναι «ουσιαστικά χωρίς θερμίδες επίσης». «Όλα αυτά μαζί έχουν μόλις 300 θερμίδες, πάνω από 30 γραμμάρια πρωτεΐνης και απίθανη γεύση. Εάν δυσκολεύεστε με το μεσημεριανό γεύμα, δοκιμάστε το αύριο», λέει η Cat.

Στην λεζάντα της ανάρτησής της, η Cat υπογραμμίζει τη σημασία του γεύματος: «Αυτό το μεσημεριανό ήταν game changer για την απώλεια λίπους. Ήταν πάντα τόσο γρήγορο και εύκολο να το φτιάξω και με κρατούσε χορτάτη».

Τα σχόλια στο διαδίκτυο για το μεσημεριανό γεύμα της Cat

Οι followers της Cat ενθουσιάστηκαν με την συμβουλή της για την απώλεια βάρους. Ένας χρήστης των social media αναφώνησε: «Yum! Το φτιάχνω για δείπνο αυτήν την εβδομάδα».

«Σχεδόν μηδέν θερμίδες η σάλτσα sriracha sauce… δεν το ήξερα», έγραψε ένας άλλος χρήστης. Επιπλέον, ένας τρίτος χρήστης ρώτησε την Cat αναφορικά με το ενδεχόμενο να προτείνει μια χορτοφαγική εναλλακτική στο εγγύς μέλλον.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ