ALPHA: Τι αποκαλύπτει ο Φάνης Μουρατίδης λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα του Money Drop απόψε στις 23:30;

Με αφορμή την αποψινή πρεμιέρα του Money Drop στις 23:30, η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου συναρπαστικού τηλεπαιχνιδιού του Alpha.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής, Ελισάβετ Οικονόμου, συνομίλησε με τον παρουσιαστή του Money Drop, τον ταλαντούχο Φάνη Μουρατίδη, σχετικά με την εμπειρία του από τα γυρίσματα του παιχνιδιού: «Είμαι ενθουσιασμένος με το Money Drop, το νιώθω σαν το σπίτι μου. Περνάω αρκετές ώρες εδώ αλλά πραγματικά το χαίρομαι, νομίζω ότι είμαι πολύ τυχερός. Φλέρταρα αρκετά χρόνια (σ.σ. με τηλεπαιχνίδι) αλλά δεν ήμουν αρκετά σίγουρος ότι το θέλω».

«Ζω την αγωνία των παικτών, ταυτίζομαι μαζί τους. Για πρώτη φορά έχεις τη δυνατότητα να διεκδικήσεις 200.000 ευρώ, τα οποία έχεις στα χέρια σου από την αρχή. Στο χέρι σου, στην τύχη σου, στην διαίσθησή σου και στις γνώσεις σου είναι να καταφέρεις να τα κρατήσεις ή να φύγεις από το παιχνίδι με τα περισσότερα» αναφέρει ο αγαπημένος ηθοποιός.

Σχετικά με την απόφαση του να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι, μετά από προτάσεις αρκετών ετών, ο Φάνης Μουρατίδης αποκάλυψε πως: «Ο πρώτος άνθρωπος που του είπα για το Money Drop είναι η Άννα (Μαρία Παπαχαραλάμπους). Κάθε επιλογή μου έχει να κάνει με την οικογένειά μου. Οπότε είναι αδύνατον να μην το συζητήσω με τη γυναίκα μου. Το συζήτησα, πήρα γενναία την απόφαση και προχώρησα. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, υπήρξαν πολλοί παράγοντες που σου δίνουν τη δυνατότητα να πεις “ναι, θα το κάνω”, είναι πολλά  τα χρόνια που συζητούσα και ήμουν ένα βήμα εμπρός, ένα βήμα πίσω. Ήταν οι συνθήκες, ήταν η στιγμή, ίσως ήταν τώρα η ώρα να γίνει. Σε ό,τι κι αν έχω κάνει, το σημαντικότερο κομμάτι είναι οι συνεργάτες με τους οποίους το κάνω. Κι αν δεν είχα αυτούς τους ανθρώπους δίπλα μου, Money Drop δεν θα είχαμε. Μπορώ να αναγνωρίσω τη βοήθεια και είμαι ευγνώμων για τους ανθρώπους που με στηρίζουν».

Δείτε εδώ το backstage:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ