Βόλος: Άγρια συμπλοκή με τραυματίες σε γειτονιά της πόλης

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 4 Σεπτεμβρίου 2024, λίγο μετά τις 23:00, σε πάρκο στη συμβολή των οδών Γιάννη Δήμου και Ιωάννου Πολέμη στον Βόλο, προκαλώντας αναστάτωση σε ολόκληρη τη γειτονιά.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει η ιστοσελίδα TheNewspaper.gr, το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ομάδα περίπου 20 νεαρών που βρίσκονταν στο σημείο άρχισαν να φωνάζουν και να χρησιμοποιούν υβριστικές εκφράσεις, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των κατοίκων. Ενδεικτικό της έντασης είναι ότι, όταν μία κάτοικος από διπλανό διαμέρισμα ζήτησε από τους νεαρούς να κάνουν ησυχία, εκείνοι της επιτέθηκαν φραστικά με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Η κατάσταση κλιμακώθηκε όταν άλλοι κάτοικοι κατέβηκαν στο πάρκο για να διαμαρτυρηθούν, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει βίαιη συμπλοκή. Παρά τις προσπάθειες ορισμένων παρευρισκομένων να ηρεμήσουν την κατάσταση, χρειάστηκε η άμεση παρέμβαση της αστυνομίας. Δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ και περιπολικό έφθασαν άμεσα στο σημείο.

Η σύρραξη είχε ως αποτέλεσμα μικροτραυματισμούς, με ορισμένα άτομα να διακομίζονται στο νοσοκομείο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για παροχή πρώτων βοηθειών.

Κάτοικοι της περιοχής, μιλώντας αποκλειστικά στο TheNewspaper.gr, εξέφρασαν την αγανάκτησή τους: «Εδώ και τρεις εβδομάδες βιώνουμε το ίδιο σκηνικό. Παρέες νεαρών συγκεντρώνονται στο πάρκο, προκαλούν φασαρία, κάνουν θόρυβο με τα μηχανάκια τους και μας στερούν τον ύπνο. Παρά τις συνεχείς αναφορές μας στην αστυνομία, δεν έχει ληφθεί κανένα ουσιαστικό μέτρο. Ζούμε καθημερινά με το φόβο ότι κάτι χειρότερο θα συμβεί. Απαιτούμε ενίσχυση των αστυνομικών περιπολιών στην περιοχή. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ