«The People’s Choice»: Κλείδωσε η μέρα προβολής και ο αντίπαλος για τον Λιάγκα

Μετά την επιλογή της δεύτερης εκπομπής που θα παρουσιάσει ο Γιώργος Λιάγκας βάσει συμβολαίου και δεν είναι άλλο από το τηλεπαιχνίδι «The People’s Choice», κλείδωσε και η μέρα και η ώρα προβολής του. Συγκεκριμένα, το εν λόγω παιχνίδι θα προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ και μάλιστα ζωντανά για να έχουν την δυνατότητα να παίζουν live και οι τηλεθεατές από το σπίτι. Μάλιστα, οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι ένας από τους βασικούς του αντιπάλους θα είναι το “The Voice” του ΣΚΑΪ που επιστρέφει στο πρόγραμμα του σταθμού για ακόμη μια σεζόν. Οσο για την ώρα προβολής, αν και ακόμα δεν έχει γίνει ο τελικός προγραμματισμός, πιθανότατα να παίρνει lead in από τον ‘Εκατομμυριούχο” του Γρηγόρη Αρναούοτγλου, ενώ η πρεμιέρα τοποθετείται χρονικά τέλη Οκτωβρίου αρχές Νοεμβρίου μαζί με την επιστροφή των “Ράδιο Αρβύλα” στο πρόγραμμα οπότε και θα γίνει η τράμπα του “Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος” από τις καθημερινές τα Σαββατοκύριακα.

Λίγα λόγια για το το «The People’s Choice»

Το The People’s Choice είναι ένα δημοφιλές τηλεπαιχνίδι που βασίζεται στη δύναμη της κοινής γνώμης. Στόχος του παιχνιδιού είναι να προβλέψουν οι παίκτες τις απαντήσεις που έδωσε η πλειοψηφία σε μια σειρά ερωτήσεων, με σκοπό να κερδίσουν πόντους και χρηματικά έπαθλα. Στο παιχνίδι συμμετέχουν οκτώ διαγωνιζόμενοι χωρισμένοι σε δύο ομάδες των τεσσάρων. Σε κάθε γύρο, ο Γιώργος Λιάγκας θα παρουσιάζει ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής ή ανοιχτού τύπου, οι οποίες θα απαντούνται εκείνη τη στιγμή από το ζωντανό κοινό ή ανθρώπους που βλέπουν live το παιχνίδι από τους δέκτες τους μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας. Οι παίκτες πρέπει να μαντέψουν ποια ήταν η πιο δημοφιλής απάντηση και να την επιλέξουν. Όσο πιο συχνή είναι η απάντηση που επιλέγουν, τόσους περισσότερους πόντους κερδίζουν.

Το παιχνίδι εξελίσσεται σε πολλούς γύρους, με τις ερωτήσεις να γίνονται όλο και πιο δύσκολες ή να απαιτούν μεγαλύτερη στρατηγική από τους παίκτες. Η ομάδα με τους περισσότερους πόντους στο τέλος του παιχνιδιού είναι ο νικητής και έχει την ευκαιρία να κερδίσει επιπλέον βραβεία στον τελικό γύρο, όπου αντιμετωπίζει μία σειρά από ερωτήσεις με 5 πιθανές απαντήσεις. Στόχος είναι να βρίσκει η ομάδα με αντίστροφη φορά, από την απάντηση με τις λιγότερες ψήφους ως την πιο δημοφιλή, κερδίζοντας έτσι μεγαλύτερα ποσά.

Το «The People’s Choice» συνδυάζει την ψυχαγωγία με την κοινωνική παρατήρηση, καθώς οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να μπουν στο μυαλό της πλειοψηφίας και να κατανοήσουν τι πιστεύει ο κόσμος για διάφορα θέματα.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ