Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δημήτρη Λάλο – Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Δεν το κρύβουν ότι είναι ζευγάρι»

Με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν την Πέμπτη 26/9 ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για την επικείμενη θεατρική τους συνύπαρξη στο Ηρώδειο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε στο Happy Day το δικό της σχόλιο για τη σχέση των δυο ηθοποιών.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη σχέση των δυο ηθοποιών που τους τελευταίους μήνες έχουν έρθει αρκετά κοντά, λέγοντας πως πλέον δεν κρύβουν το γεγονός πως είναι ζευγάρι, απλά δεν το διατυμπανίζουν.

«Θέλω να πω για τη Μαριλίτα και τον Δημήτρη Λάλο, που είναι αυτό που θες να ρωτήσεις και δε ξέρεις πώς…Και πας, “ο κόσμος σας θέλει μαζί, εσείς πως νιώθετε γι’ αυτό;”. Να πούμε γι’ αυτό το ζευγάρι ότι, αρχικά μέχρι να αποφασίσουν ότι είναι μαζί, δεν ήθελαν να το επιβεβαιώσουν.

Πλέον όμως, έχω καταλάβει ότι ούτε θέλουν να πουν ανοιχτά “ναι είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε ζευγάρι”, γιατί υπάρχουν προηγούμενες σχέσεις, υπάρχουν παιδιά, αλλά δεν το κρύβουν κιόλας. Δεν είναι κάτι που το διαψεύδουν ή το αρνούνται. Απλά δεν έχουν βγάλει το σημαιάκι» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ