Σπύρος Μπιμπίλας: «Η κατάρρευση της Μαρινέλλας στη σκηνή, είναι ιστορικό γεγονός»

Για το θέμα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον τα τελευταία 24ωρα, την κατάρρευση της Μαρινέλλας στη Ηρώδειο κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή «Αction τώρα» του Action24.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη διαρροή των βίντεο με την πτώση της ερμηνεύτριας, λέγοντας πως πρόκειται για ένα ιστορικό γεγονός που από τη στιγμή που κινηματογραφήθηκε, αναπόφευκτα θα γινόταν η διασπορά σε μεγαλύτερη μερίδα του κοινού.

«Όταν ένας μεγάλος καλλιτέχνης παθαίνει κάτι τέτοιο πάνω στη σκηνή, είναι ιστορικό γεγονός. Δείχνει ότι οι σπουδαίοι καλλιτέχνες μέχρι το βάθος της ζωής τους, τα γηρατειά τους, θέλουν να είναι στο σανίδι, όταν μάλιστα είναι τόσο καλά όσο ήταν η Μαρινέλλα μέχρι προχθές. Καλά κάνατε και δε δείξατε το βίντεο. 

Να σας πω όμως κάτι, επειδή πολλοί είπαν ότι κακώς τη δείχνουν, εφόσον κινηματογραφήθηκε ένα τέτοιο ιστορικό γεγονός, γιατί περί ιστορικού γεγονότος πρόκειται, αποκλείεται να μη το δουν κάποιοι άλλοι, όπως βλέπουμε τους βομβαρδισμούς και κάποια άλλα πράγματα. Είναι κάτι που αναπόφευκτα θα το δουν άνθρωποι. Όταν στο διαδίκτυο στέλνει ο καθένας ό,τι θέλει, δυστυχώς αυτή η τόσο κακή στιγμή κινηματογραφήθηκε» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε και σε όσους κατέκριναν τη Μαρινέλλα που επέλεξε να τραγουδήσει στο Ηρώδειο παρά τα 86 της χρόνια.

«Δεν υπάρχει πρέπει στο πότε θα αποσυρθεί κάποιος ή όχι. Ο Γιάννης Βογιατζής είναι 97 ετών και μέχρι πέρυσι δούλευε κανονικά στο θέατρο. Ο Γιώργος Κωνσταντίνου και η Μάρω Κοντού είναι στα 90 και δουλεύουν κανονικά, είναι μια χαρά, έχουν τη βιολογική δυνατότητα να είναι καλά. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη προχθές βγήκε στη δική μας συναυλία, τη βοηθήσαμε δυο άνθρωποι να βγει μπροστά, αλλά μετά μόνη της τραγούδησε και acapella είπε κι άλλο τραγούδι γιατί το κοινό τη θέλει. Όταν το κοινό σε θέλει γιατί να αποσυρθείς; Όσο οι άνθρωποι έχουν τη βιολογική δύναμη να μπορούν να προσφέρουν, γιατί να μη το κάνουν;… » είπε. 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ