ΝΕΟ Πρόγραμμα «Άθληση χωρίς όρια» από την ΚΟΙΝΣΕΠ Τhera+

Με χαρά ανακοινώνεται πως με την έναρξη της νέας σεζόν η Thera προετοίμασε και υλοποιεί ένα καινοτόμο πρόγραμμα στήριξης και προσφοράς το πρόγραμμα «Άθληση χωρίς όρια»

Στο πρόγραμμα αυτό φορείς, οργανισμοί, επιχειρήσεις, ακόμα και ιδιώτες «υιοθετούν» παιδιά και ενήλικες με αναπηρία ή χρόνιες παθήσεις, των οποίων οι οικογένειες λόγω των δυσβάσταχτων οικονομικών υποχρεώσεων δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Προσφέρουν δηλαδή ποιοτικό αθλητισμό, κοινωνικοποίηση, ανεξαρτητοποίηση και βελτίωση της κατάστασης των παιδιών – ενηλίκων, με αποτέλεσμα τον απεγκλωβισμό των ιδίων αλλά και των οικογενειών τους, αλλά και την εξασφάλιση μιας ποιοτικότερης καθημερινότητας σε πολλαπλά επίπεδα.

Τα μέλη της Τhera+ Είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουν πως ήδη δύο οικογένειες θα αναλάβουν το κόστος εκγύμνασης και συμμετοχής σε όλες τις δραστηριότητες της ΚΟΙΝΣΕΠ  για ένα παιδί ή ενήλικα, η κάθε μια, από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Μάϊο! Οι οικογένειες επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους δείχνοντας εμπιστοσύνη στο έργο της Thera,  αναγνωρίζοντας τα κοινωνικά οφέλη που έχει η πράξη τους! Για να επιλεγούν οι δύο νέοι αθλούμενοι  που θα επωφεληθούν του προγράμματος , ζητάμε να μας αποστείλετε οι ενδιαφερόμενοι

-την Φορολογική Δήλωση Ε1,

-το εκκαθαριστικό σημείωμα σας,

-καθώς και την γνωμάτευση ΚΕΔΑΣΥ/ΚΕΠΑ

στο email μας thera.yourdays@gmail.com.  Δήλωση συμμετοχής έως τις 25 Σεπτεμβρίου

Τα έγγραφα θα χρησιμοποιηθούν μόνο από την διοικούσα επιτροπή και θα παραμείνουν ασφαλή και εμπιστευτικά. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα κληρωθούν δύο άτομα με βάση τα παραπάνω έγγραφα, με το χαμηλότερο εισόδημα από την διοικούσα επιτροπή της Thera+. Τα μελη της Thera+  Ευχαριστούn θερμά τις δύο οικογένειες που συμμετέχουν ήδη στο πρόγραμμα μας κάνοντας την αρχή, γεμίζοντας μας ελπίδα πως με την αγάπη, την υποστήριξη και την αλληλεγγύη όλων μας, θα καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας, θεραπεύοντας παθογένειες και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια κοινωνία με ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα προς όλους.

Thera your days – «Αθλητισμός χωρίς όρια»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ