Νέα Σμύρνη: Η αποκαλυπτική μαρτυρία του γιατρού που κλήθηκε να εξετάσει τον 46χρονο – ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια υπόθεση οικογενειακής τραγωδίας που συγκλόνισε τη Νέα Σμύρνη, ένας 46χρονος άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος στο διαμέρισμά του, με δράστιδα την ίδια του την αδελφή, μια 43χρονη αθλήτρια των Special Olympics.

Η γυναίκα ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι εκείνη ήταν που αφαίρεσε τη ζωή του αδελφού της, περιγράφοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον τρόπο με τον οποίο διεπράχθη το έγκλημα.

Καθοριστικός στην αποκάλυψη της φρικτής αλήθειας ήταν ο γιατρός που έφτασε στο σημείο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Όταν έφτασε στο διαμέρισμα, αρχικά δεν υποψιάστηκε την έκταση του περιστατικού. Σε δηλώσεις του στο Mega, περιέγραψε την κατάσταση που βρήκε:

«Στην αρχή δεν φαινόταν ότι είχαμε να κάνουμε με φόνο. Ο 46χρονος βρισκόταν αναίσθητος και, μαζί με το ΕΚΑΒ, τον μεταφέραμε στο πάτωμα για να συνεχίσουμε την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ). Όταν σηκώσαμε την μπλούζα του, αποκαλύφθηκε η πληγή από το μαχαίρι. Ήταν μια τρύπα στην κοιλιά του, σκουπισμένη χωρίς αίμα, με το τραύμα να φαίνεται καθαρό».

Ο γιατρός, με ψυχραιμία, προσπάθησε να επαναφέρει τον άνδρα, ωστόσο η τραγική μοίρα είχε ήδη γραφτεί. Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε η 43χρονη βρέθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι συνεχίζουν να ερευνούν το περιστατικό, ενώ η γυναίκα, αρχικά σε σύγχυση, δεν μπορούσε να αρθρώσει λόγο και έδειχνε χαμένη.

Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 43χρονης – Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Στον ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου (14/09), η 43χρονη γυναίκα που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 46χρονο αδελφό της, μέσα στο σπίτι τους, στη Νέα Σμύρνη.

Νωρίτερα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος της για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος μέλους της οικογένειάς της, ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η κατηγορούμενη που φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά και ψυχιατρικά προβλήματα έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Πώς φτάσαμε στην ομολογία της 43χρονης για την δολοφονία του αδελφού της

Η 43χρονη θεωρούνταν από την πρώτη στιγμή βασική ύποπτη για την ανθρωποκτονία του 46χρονου αδελφού της, ωστόσο υπήρχε μεγάλη δυσκολία στην επικοινωνία, ανάμεσα στην ίδια και τους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να ρίξουν «φως» στα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η 43χρονη δεν βρισκόταν σε κελί, αλλά σε γραφείο μαζί με έναν αστυνομικό που την παρακολουθούσε. Κάποια στιγμή, άρχισε να μιλάει από μόνη της, λέγοντας «εγώ τον σκότωσα», ενώ μετά σταμάτησε πάλι. Έπειτα από λίγη ώρα, συνέβη ξανά το ίδιο, και έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το έγκλημα που διαπράχθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες του διαμερίσματος των δύο αδελφών, στην οδό Παλαιολόγου.

Αφορμή για το τραγικό περιστατικό, φέρεται να αποτέλεσε ένα ποτήρι νερό, γεγονός το οποίο πυροδότησε έναν καβγά ανάμεσα στα δύο αδέλφια. «Ξύπνησα και πήγα να καθίσουμε μαζί. Κάποια στιγμή μου είπε να το φέρω ένα ποτήρι νερό. Τότε, πήγα και πήρα ένα μαχαίρι και το κάρφωσα στην κοιλιά του», είπε χαρακτηριστικά η 43χρονη.

Όταν οι αστυνομικοί την ρώτησαν πού βρίσκεται το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για να σκοτώσει τον αδελφό της, εκείνη απάντησε πως «το έπλυνα και το άφησα στην βρύση», ενώ όταν της έδειξαν το αιχμηρό αντικείμενο, η 43χρονη ανέφερε «αυτό είναι».

Ο καβγάς πριν από την δολοφονία

Τα δύο αδέλφια, που έχουν νοητική στέρηση, έμεναν τα τελευταία χρόνια μόνα τους στο πατρικό τους σπίτι, μετά τον θάνατο του πατέρα τους και της μητέρας τους.

Σημειώνεται πως, το θύμα είχε πάει στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τις προηγούμενες μέρες, καθώς είχε χτυπήσει με το ποδήλατο και είχε τραύματα στα γόνατα του, και την Πέμπτη πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι.

Οι γείτονες το πρωί της Παρασκευής (13/09), άκουγαν φωνές και φασαρία από το σπίτι και τότε κατάλαβαν ότι τα δύο αδέλφια τσακώνονταν.

Λίγη ώρα αργότερα, η 43χρονη κάλεσε την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου και ανέφερε πως ο αδελφός της δεν ανέπνεε, ζητώντας βοήθεια. Στο σημείο μετέβη η κοινωνική λειτουργός, που διαπίστωσε πως ο 46χρονος ήταν νεκρός και κάλεσε το ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου διαπίστωσαν τον θάνατό του, καθώς και ένα ευδιάκριτο τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα και έτσι κάλεσαν την Αστυνομία.

Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο κατέληξε πως υπάρχουν σαφείς ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ