Mutted Blonde: Είναι ο πιο σοφιστικέ τρόπος να διατηρήσεις τα φυσικά καλοκαιρινά highligts στα μαλλιά

Οι διακοπές μοιάζουν με μια μακρινή ανάμνηση αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουν αφήσει τα “σημάδια” τους. Το μαύρισμα και τα χρυσά highlights στα μαλλιά. Για το πρώτο δεν μπορείς να κάνεις πολλά ώστε να παραμείνει αναλλοίωτο κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα. Για το δεύτερο όμως υπάρχει και μας τη δίνουν οι haircolorists αλλά και τα it girls.

Τι εννοώ; Αναφέρομαι στο “mutted blonde“. Την τελευταία τάση που θα λατρέψεις. Αυτό το “ήσυχο ξανθό” χαρίζει στα ανοιχτόχρωμα μαλλιά το εφέ που αφήνει ο ήλιος και η θάλασσα. Τα φωτεινά ανεπιτήδευτα highlights που όλες θέλουμε. 

Το muted blonde είναι μια απαλή, διακριτική απόχρωση του ξανθού που συνδυάζει ψυχρούς και ζεστούς τόνους χαρίζοντας την απόλυτη sun-kissed όψη με νότες καφέ, μελί ή μπεζ. Είναι λιγότερο ζωντανό από το παραδοσιακό ξανθό, με σταχτί ή μπεζ υποτόνους που προσφέρουν ένα smoky φινίρισμα.

Η συγκεκριμένη τάση μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου που σημαίνει ότι ο haircolorist μπορεί να χρησιμοποιήσει χρυσή απόχρωση για ένα πιο ζεστό look ιδανικό για τις ανοιχτόχρωμες ή μεσαίες. Το αποτέλεσμα είναι ένα πολυδιάστατο, εύκολο στη διατήρηση χρώμα που δείχνει αβίαστα κομψό.

Χρειάζεστε κάποια έμπνευση; Στη συνέχεια θα δεις τις ωραιότερες εκδοχές του mutted blonde. 

Όποιο κι αν είναι το μήκος των μαλλιών σου δείχνει υπέροχο. 

Η Rosie Huntington-Whiteley έχει επιλέξει την σταχτί απόχρωση στα highlights και δείχνουν υπέροχα κάτω από τον ήλιο της Σαρδηνίας. 

Η Sofia Richie Crainge, από την άλλη υιοθέτησε τις χρυσές αποχρώσεις. 

Κι αν πάλι έχεις curly μαλλιά το “mutted blonde” είναι απλά συγκλονιστικό στην περίπτωση σου. 

 



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ