Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Το παθιασμένο φιλί στη Μύκονο και οι τελευταίες βουτιές στην πισίνα – Φωτογραφίες

Στη Μύκονο βρέθηκαν ο Βαγγέλης Σερίφης και η Κατερίνα Στικούδη, ολοκληρώνοντας τις φετινές τους διακοπές.

Το ζευγάρι πέρασε χαλαρές στιγμές, «φορτίζοντας» τις μπαταρίες του για τη νέα σεζόν και την καθημερινότητα δίπλα στους γιους τους. Πρόσφατα, το ζευγάρι βάφτισε τον δεύτερο γιο του, Νικόλα, σε μια οικογενειακή τελετή δίπλα σε συγγενείς και φίλους.

«Ήταν όλα πολύ όμορφα στη βάφτιση. Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα. Έγινε σε στενό κύκλο με πολύ κοντινούς φίλους και την οικογένεια. Ο μικρός είναι υπομονετικός πολύ, δεν έβγαλε κιχ το γλυκάκι μου» ανέφερε η Κατερίνα Στικούδη για τη βάφτιση του γιου της.

Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλης Σερίφης με το ταξίδι τους στη Μύκονο ολοκλήρωσαν την περίοδο των διακοπών τους, με τον φωτογραφικό φακό να απαθανατίζει το ζευγάρι σε χαλαρές στιγμές.

Πιασμένοι χέρι χέρι,  η τραγουδίστρια και ο DJ έκαναν την βόλτα τους φτάνοντας στην πισίνα, εκεί όπου η Κατερίνα Στικούδη έκανε τις βουτιές της επιλέγοντας ένα ιδιαίτερο μαγιό στα χρώματα του καλοκαιριού.

Δες τις φωτογραφίες:

Τον Αύγουστο του 2018 το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώ τον Οκτώβριο του 2021 ήρθε στη ζωή ο πρώτος τους γιος, Βύρωνας. Τον περασμένο Φεβρουάριο η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης υποδέχτηκαν τον δεύτερο γιο τους, Νικόλα, ο οποίος ολοκλήρωσε την προσωπική τους ευτυχία.

Φωτογραφίες: NDP

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ