ΑΝΤ1 – πράιμ: Ποντάρει σε “Grand Hotel” και παντοδυναμία Αρναούτογλου

Δεν είναι μόνο ο ALPHA φέτος που επιχειρεί να συνεπάρει τους τηλεθεατές του αλλά και ο ΑΝΤ1 που μετά από πολλά χρόνια – από την εποχή των “Αγριων Μελισσών” συγκεκριμένα – έχει μια σταθερή σειρά να προβάλλει στην πράιμ τάιμ ζώνη σε σχεδόν καθημερινή βάση.

Συγκεκριμένα, το “Grand Hotel” θα κινηθεί φέτος στα πρότυπα του “Σασμού” και θα πρoπβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21.00 με εξαίρεση τις Πέμπτες – όπως σήμερα – που θα υπάρχει ποδοσφαρικός αγώνας στο πλαίσιο της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του Uefa Europa League. Αμέσως μετά, κάθε Δευτέρα και Τρίτη τη σκυτάλη θα παίρνει στις 22.30 “Η Μάγισσα- Φλεγόμενη καρδιά”, ενώ κάθε Τετάρτη θα παίζει η κωμική σειρά “VIΠ- Καλά γεράματα”.  Τις Πέμπτες – όταν δεν έχει ποδόσφαιρο – ο Τανιμανίδης με τον Μαυρίδη έρχονται στις οθόνες μας στις 22.30 με το ταξιδιωτικό τους “Reunion” και εκεί γύρω στα μεσάνυχτα θα παίζει το “Ενώπιος – ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Η Παρασκευή ανήκει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στη νέα εκπομπή του “Τhe Roadshow”. Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μπορεί να μην κάνει πλέον καθημερινή εκπομπή ωστόσο με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα βρίσκεται στην τηλεόραση σχεδόν 7 μέρες την εβδομάδα.

Κι αυτό γιατί κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη παίζει το “The 2Night Show” εκεί γύρω τα μεσάνυχτα, την Παρασκευή το οδοιπορικό και σε καθημερινή βάση μέχρι να ξεκινήσουν οι “Ράδιο Αρβύλα” το τηλεπαιχνίδι “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;”, ενώ μετά από αρχές Νοεμβρίου θα μεταφερθεί τα Σαββατοκύριακα. Τέλος, το βράδυ της Κυριακής θα είναι αφιερωμένο στον Γιώργο Λιάγκα και το νέο, ζωντανό τηλεπαιχνίδι του “The people’s choice” που θα παίζει απέναντι σε ριάλιτι και σειρές και θα παιρνει lead in από τον “Εκατομμυριούχο” δημιουργώντας ένα ισχυρό μπλοκ.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ