ALPHA: Κόντρα στο ρεύμα ο προγραμματισμός των σειρών

Με ανατροπή στον προγραμματισμό ξεκινά ο ALPHA τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Κι αυτό γιατί κόντρα σε όσα έχουμε μάθε τόσα χρόνια, επιδιώκει να αλλάξει τις συνήθειες των τηλεθεατών τόσο με τις μέρες προβολής των καθημερινών σειρών όσο και με τη διάρκεια προβολής τους.

Ετσι, τα διπλά επεισόδια δεν αφορούν μόνο την εβδομάδα που πραγματοποιούνται οι μεγάλες πρεμιέρες των σειρών δηλαδή από 23-2/9, αλλά και την επόμενη από 30/9-4/10. Για να δούμε όμως πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα του σταθμού:

Κάθε Δευτέρα ο “Τιμωρός” θα παίζει με διπλό επεισόδιο όπως συνέβη στην πρεμιέρα της νέας σειράς. Την Τρίτη στις 21.00 θα προβληθεί ένα επεισόδιο της κωμωδίας “Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα” και αμέσως μετά ένα νέο επεισόδιο του “Γιατρού”. Την Τετάρτη θα δούμε διπλό επεισόδιο του “Αγιου Ερωτα”, ενώ κάθε Πέμπτη και Παρασκευή από ένα μόνο επεισόδιο της σειράς, καθώς κάπου τα τέλη Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το σόου του Νίκου Μουτσινά “ΝΜ Βραδιάτικα”. Οσο για τη “Διαφάνη Αγάπη” αυτή θα παίζει στο σλοτ της Κυριακής στις 21.00.

Τώρα το αν αυτός ο πρωτότυπος για τα ελληνικά δεδομένα προγραμματισμός θα συνεχιστεί και μετέπειτα, αυτό θα εξαρτηθεί από την απήχηση του κόσμου. Αν αυτή είναι μεγάλη και αυτό αποτυπωθεί στα ποσοστά τηλεθέασης, να είστε σίγουροι, ότι κανείς δεν θα διακινδυνέψει την πορεία των σειρών του στους πίνακες τηλεθέασης. Αν όμως ο ανταγωνισμός πάει καλύτερα και κυρίως ο ΑΝΤ1 που έχει ποντάρει στην μυθοπλασία, τότε οι αλλαγές είναι επιβεβλημένες.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ