Αλέξης Παππάς – Λάκης Γαβαλάς: Δημοσίευμα τους «φωτογράφιζε» ως ζευγάρι – Τι απαντούν οι ίδιοι

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά για τον νέο και ηλικιακά νεότερο σύντροφό του, τις τελευταίες ημέρες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Ανάμεσα στα δημοσιεύματα και μια ανάρτηση ιστοσελίδας η οποία παρουσίαζε τον νέο έρωτα του σχεδιαστή με τη φωτογραφία του Αλέξη Παππά.

Κάτι το οποίο έκανε άμεσα τον ηθοποιό να παρέμβει σχολιάζοντας κάτω από την ανάρτηση.

Λάκης Γαβαλάς και Αλέξης Παππάς μίλησαν στη «Super Κατερίνα» με τον πρώτο να αναφέρει πως εάν σύντομα δεν δεχτεί συγγνώμη, θα κινηθεί νομικά κατά της δημοσιογραφικής ιστοσελίδας. 

«Αυτή η συκοφαντία δεν είναι κάτι που μπορεί να το περάσει κάποιος στο ντούκου. Με ενόχλησε, τώρα αν δεν απολογηθούν, δεν πούνε μια συγγνώμη και δεν το κατεβάσουν, θα κινηθώ νομικά», είπε ο Αλέξης Παππάς.

Με τη σειρά του ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε: «Με τον Αλέξη όντως μας συνδέει κάτι, πριν πάρα πολλά χρόνια που ήταν ένα φοβερό παιδί και κούκλος – που και σήμερα είναι – έκανε ένα φοβερό σόου στον Πειραιά στο Πολεμικό Μουσείο που κάναμε fashion show με θέμα τον κρητικό γάμο. Από εκεί και πέρα, χαίρομαι για την πορεία του, αν και κάποια πράγματα που έκανε τηλεοπτικά δεν μου άρεσαν».

Ενώ ξεκαθάρισε για τις προτιμήσεις του Αλέξη Παππά: «Έχει δώσει δικαιώματα του να έχει σχέσεις και να έχει ενδείξεις του τι είναι και τις πεποιθήσεις έχει. Τι δουλειά έχω εγώ να έχω σχέση εγώ με τον Αλέξη… Άλλωστε δεν έχει γιο, εγώ έχω σχέση με έναν νέο», είπε με χιούμορ ο Λάκης Γαβαλάς.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ