Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Νεκρός 21χρονος σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή – Εκτοξεύτηκε εκτός δρόμου

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Κυριακής (11/8) στην περιοχή «Μελιδόνι» μεταξύ Αρκίτσας και Λογγού στη Φθιώτιδα, με νεαρό οδηγό μηχανής να χάνει τη ζωή του έπειτα από εκτροπή του δικύκλου του.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ. Ο 21χρονος οδηγός είχε ξεκινήσει από το σπίτι του και άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και βρέθηκε εκτός οδοστρώματος.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο άτυχος νέος βρέθηκε πολλά μέτρα μακριά από τη μηχανή του και σκοτώθηκε ακαριαία. Διερχόμενος οδηγός είδε τη μηχανή και ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ωστόσο, όταν το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο ήταν πολύ αργά για τον άτυχο 21χρονο και οι διασώστες απλά διαπίστωσαν το θάνατό του. Μάλιστα για αρκετή ώρα αστυνομικοί κι άλλοι διερχόμενοι οδηγοί, έψαξαν το μέρος μην τυχόν υπήρχε και συνοδηγός στη μοιραία μηχανή.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί το ΑΤ Καμένων Βούρλων. Παραγγέλθηκε, ακόμη, τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ