Νέες σειρές 2024-2025: Πότε κάνουν πρεμιέρα!

Για την πρεμιέρα τους ετοιμάζονται οι νέες σειρές που θα δούμε την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν και όπως φαίνεται τα κανάλια θα ρίξουν σε δύο δόσεις τα νέα τους “όπλα” στη μάχη της prime time, σύμφωνα με το ρεπορταζ της Κωνσταντίνας Τσουκαλά στο youfly.gr.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, η “κορδέλα” της βραδινής ζώνης θα κοπεί τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, οπότε, βάσει της άτυπης συμφωνίας των καναλιών, θα παραταχθούν το ένα απέναντι στο άλλο όλα τα projects μυθοπλασίας (και μη) που προορίζονται για το slot των 21:00.

Πότε κάνουν πρεμιέρα οι νέες σειρές – Οι ημερομηνίες:

Στη λεγόμενη “μάχη των μαχών”, τα κανάλια αποδύονται σε αγώνα δρόμου για να προλάβουν στις 23 Σεπτεμβρίου να ξεκινήσουν ο “Αγιος έρωτας” στον Alpha, το “Grand Hotel” στον ΑΝΤ1, η “Γη της ελιάς” στο Mega και η “Φάρμα” στο Star.

Επίσης, στην άτυπη συμφωνία μετέχουν και φέτος το Mega, ο ΑΝΤ1, ο Alpha και το Star, ενώ απέχει από τις σχετικές συνεννοήσεις ο ΣΚΑΪ. Η δεύτερη φουρνιά που περιλαμβάνει δυνατούς τίτλους και σειρές στις οποίες έχουν επενδυθεί πολλές προσδοκίες, θα βγει στον αέρα τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου.

Έτσι, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις σημαντικές καθυστερήσεις που σημειώθηκαν φέτος στην έναρξη των γυρισμάτων, οι τηλεοπτικοί σταθμοί αποφάσισαν να δώσουν μεγαλύτερο περιθώριο για τις σειρές του δεύτερου slot της prime time.

Για αυτόν τον λόγο, ο δεύτερος κύκλος της “Μάγισσας – Φλεγόμενη καρδιά” έρχεται στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, ενώ την ίδια εβδομάδα θα ξεκινήσουν στον Alpha “Ο τιμωρός“, η “Διάφανη αγάπη“, “Ο γιατρός” και η κωμωδία “Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα”.

Το Mega από τις 7 Οκτωβρίου θα προσθέσει τα νέα του “όπλα” στη βραδινή μάχη, με το “Ταμπού” των Ανδρέα Γεωργίου-Βάνας Δημητρίου, την κωμική σειρά “Έχω παιδιά” και το “Maestro“.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ