Χαλκιδική: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την συμπλοκή στο beach bar

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή στην Χαλκιδική, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Είναι βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν πελάτες και εργαζόμενοι σε beach bar, στη Χανιώτη, έζησαν τον τρόμο.

Στις νέες εικόνες που μετέδωσε ο Alpha καταγράφονται οι κινήσεις των δραστών, που άνοιξαν πυρ μέσα στο πλήθος. Αυτό το βίντεο οδήγησε στην ταυτοποίηση των δύο Ελλήνων που πυροβόλησαν μέσα στο μαγαζί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Εναντίον τους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης από την αστυνομία και αναζητούνται.

Οι δύο άνδρες ανοίγουν πυρ σε μικρή απόσταση από τα μέλη της αντίπαλης ομάδας. Οι θαμώνες προστατεύονται με καρέκλες και απομακρύνονται με έρπην από τον χώρο του μαγαζιού.

Δείτε το βίντεο:

Νωρίτερα σήμερα, αφέθηκαν ελεύθεροι οι τρεις Βούλγαροι υπήκοοι, που απολογήθηκαν σήμερα στην ανακρίτρια Πολυγύρου για το επεισόδιο με πυροβολισμούς, στο beach bar.

Συγκεκριμένα, ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 45χρονος, ενώ οι άλλοι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση 500 ευρώ, που πρέπει να καταβάλουν μέχρι την 26η Αυγούστου, καθώς και απαγόρευση προσέγγισης του καταστήματος και του επίσης Βούλγαρου ιδιοκτήτη του.

Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό, μπήκε λουκέτο στο συγκεκριμένο beach bar. Σε έκτακτη συνεδρίασή της, η δημοτική επιτροπή του Δήμου Κασσάνδρας, αποφάσισε ομόφωνα την οριστική αφαίρεση άδειας λειτουργίας του εν λόγω καταστήματος και τη σφράγισή του.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ