Ανατροπή βυτιοφόρου στην Αθηνών-Κορίνθου: Έσβησε η φωτιά – Κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής (09/08) στην Πυροσβεστική, έπειτα από ανατροπή βυτιοφόρου στο 56ο χλμ της Ε.Ο Αθηνών Κορίνθου, στο ύψος της Κινέτας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ανατροπή του βυτιοφόρου στο 56ο χλμ της Ε.Ο Αθηνών Κορίνθου χύθηκε πετρέλαιο στο οδόστρωμα με τα καύσιμα να έχουν διασκορπιστεί και στο αντίθετο ρεύμα. Λόγω της πυρκαγιάς, η Εθνική Οδός στο ύψος της Κινέτας είχε και στα δύο ρεύματα και γινόταν εκτροπή των οχημάτων στην παλιά εθνική οδό.

Πριν από λίγο, στη Νέα Εθνική Οδό, στο ρεύμα προς Κόρινθο, δόθηκαν στην κυκλοφορία δύο λωρίδες, η μεσαία και η δεξιά λωρίδα. Ωστόσο τα αυτοκίνητα εξακολουθούν να κινούνται με αργούς ρυθμούς και υπάρχει ανάσχεση της κυκλοφορίας.

Στο ρεύμα προς Αθήνα δεν διεξάγεται η κυκλοφορία και ο δρόμος είναι κλειστός, γιατί καθαρίζεται το οδόστρωμα. Για τον λόγο αυτό, γίνεται εκτροπή των οχημάτων προς Αθήνα μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού στον κόμβο Αγίων Θεοδώρων. Και προς Αθήνα παρατηρείται ανάσχεση της κυκλοφορίας και τα αυτοκίνητα κινούνται με αργούς ρυθμούς.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο οδηγός έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Αιμορραγεί, ωστόσο έχει επαφή με το περιβάλλον και επικοινωνεί με τους διασώστες.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ