8ες Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας – Από 28 Αυγούστου έως 10 Σεπτεμβρίου 2024.

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024 κάνουν πρεμιέρα οι 8ες Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024 ο Πρόεδρος της Κ.Ε. Φάρις Σωτήρης Κριτσωτάκης και τα ιδρυτικά μέλη του Φεστιβάλ αναφέρθηκαν με ενθουσιασμό στο πρόγραμμα που περιλαμβάνει συναυλίες αλλά και σεμινάρια, τα οποία θα λάβουν χώρα στην Καλαμάτα κατά το χρονικό διάστημα 28 Αυγούστου – 10 Σεπτεμβρίου 2024.

Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, Στάθης Γυφτάκης τόνισε πως οι 8ες Διεθνείς Μουσικές Ημέρες μπήκαν με την αξία τους στο πολιτιστικό κάδρο της περιοχής, ευχαριστώντας για τη στήριξη το Δήμο Καλαμάτας, την Κ.Ε. Φάρις, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους χορηγούς. Παράλληλα, επεσήμανε το ιδιαίτερο πρόγραμμα που έχει δημιουργηθεί, καλώντας τον κόσμο να παρακολουθήσει υψηλού επιπέδου συναυλίες από το χώρο της κλασσικής και της τζαζ μουσικής.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβαν οι Δημήτρης Λάμπου και Indira Rahmatulla, οι οποίοι πέρα από την παρουσίαση του προγράμματος του Φεστιβάλ μίλησαν για τις 14 εξαιρετικές συναυλίες που θα παρουσιαστούν στην πόλη. Ο συνδυασμός Ελλήνων και ξένων μουσικών θα δώσουν μια ποικιλία και πολυχρωμία στο Φεστιβάλ καθώς θα καλυφθούν όλα τα μουσικά γούστα από παραδοσιακή μέχρι μοντέρνα μουσική, επισημάνθηκε από τους διοργανωτές.

Περισσότερες πληροφορίες: www.kalamatamusicdays.com

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ