Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η σημερινή και αυριανή μέρα είναι ισχυρές για αυξημένη επιρροή και υποστήριξη. Οι τρέχουσες διελεύσεις ωφελούν ιδιαίτερα την προσωπική ζωή, την εργασία, τη ζωή στο σπίτι, τα χρήματα, την υγεία, τις συνήθειες και τα κοινά οικονομικά σου. Λαμβάνεις κοσμική υποστήριξη για να κάνεις ενδυναμωτικές αλλαγές και επιλογές τώρα. Καθώς η μέρα προχωρά θα ανακαλύψεις ότι η χαλάρωση είναι εύκολη. Θα τα πας ιδιαίτερα καλά αν απολαμβάνεις δραστηριότητες με αγαπημένα πρόσωπα και την οικογένεια ή βρίσκοντας δημιουργικούς, πρωτότυπους και νέους τρόπους να απολαύσεις τη ζωή σου στο σπίτι.

Ταύρος

Ο σημερινές διελεύσεις ενισχύουν τη συνεργασία και ευνοούν την απόκτηση νέων προοπτικών που βελτιώνουν τη ζωή σου. Θα μπορούσες να κάνεις βήματα για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να βρεις κίνητρο από πιο ευχάριστους ή πιο κατάλληλους στόχους και ανάγκες σχέσης. Βρίσκεις ικανοποιητικούς τρόπους για να εκφραστείς δημιουργικά σήμερα και αύριο. Τα θέματα της καρδιάς είναι μαγικά και ευχάριστα έντονα. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα νιώθεις πιο ανάλαφρος και ελεύθερος καθώς οι επιρροές ενθαρρύνουν τη διασκεδαστική αυτοέκφραση και τον πειραματισμό.

Δίδυμοι

Οι σημερινές διελεύσεις σε ενθαρρύνουν να βελτιώσεις τη σχέση εργασίας – σπιτιού ή να ανανεώσεις τη ρουτίνα σου με ικανοποιητικούς, παραγωγικούς και υγιείς τρόπους. Μπορεί να απολαύσεις μια ανανεωμένη ανάγκη να ζεις καλά στο σπίτι σου και στις καθημερινές σου ρουτίνες. Οι καθημερινές σου υποθέσεις είναι πιο ανταποδοτικές και υποστηρίζουν τους στόχους σου. Μπορεί να είσαι αποφασισμένος να φέρεις τα πράγματα σε ομαλή λειτουργική κατάσταση και έχεις όλες τις ευκαιρίες να το κάνεις. Καθώς η μέρα προχωρά, η διαίσθηση σου είναι σε θέση για αυτό που πρέπει να αφήσεις πίσω, ώστε να μπορείς να κάνεις χώρο για τα καλά πράγματα που έρχονται!

Καρκίνος

Μπορεί να είσαι ενθουσιασμένος που θα ρίξεις επιπλέον ενέργεια σε μια δημιουργική, ρομαντική ή ψυχολογική ενασχόληση σήμερα. Μπορείς να δεις βελτιώσεις στις επικοινωνιακές σου δεξιότητες, τη στάση ή την ικανότητα σου να προσεγγίζεις και να συνδέεσαι με άλλους πιο ουσιαστικά. Παίρνεις μια ωραία ώθηση για αυτοέκφραση. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα είναι εύκολο για σένα να αφεθείς και να ανοιχτείς. Η θετική προσοχή μπορεί να έρθει στο δρόμο σου και μπορεί να είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα, που ίσως να ανοίξει το δρόμο για τους άλλους να σε προσεγγίσουν.

Λέων

Οι ανακαινίσεις είτε σωματικά είτε σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να είναι πιο ικανοποιητικές σήμερα. Οι ορμές σου για τη δημιουργία μιας φωλιά είναι έντονες και καλές τώρα, ακόμα και με τη Σελήνη στο ζώδιο σου όλη μέρα να σε τραβάει προς τη σύνδεση. Είσαι έτοιμος να κάνεις ότι χρειάζεται για να νιώσεις πιο ασφαλής και άνετα. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να απολαύσεις λίγη ελευθερία. Καθώς η Αφροδίτη πλησιάζει με αρμονία με τον Ουρανό, βρίσκεις την ομορφιά σε απροσδόκητα μέρη ή στις πτυχές μιας κατάστασης. Παρόλο που έχεις κρατήσει περισσότερα για τον εαυτό σου απ’ ότι συνήθως με κάποιους τρόπους, είσαι πρόθυμος να μοιραστείς πράγματα  με αυτούς που θα σε ακούσουν.

Παρθένος

Σήμερα και αύριο οι αρμονικές διελεύσεις μπορούν να φέρουν σημαντικές ευκαιρίες στο δρόμο σου, ιδιαίτερα για να συνδεθείς, να μοιραστείς τις ιδέες σου, να μάθεις ή να καθοδηγήσεις. Μπορεί να διαπρέψεις στις επικοινωνίες και τις σπουδές και η προσωπικότητα σου βγαίνει ευχάριστα σε οποιαδήποτε προσωπικό ενδιαφέρον ή έργο με το οποίο ασχολείσαι τώρα. Ενδιαφέρουσες ιδέες, άνθρωποι και περιστάσεις μπορούν να εμφανιστούν έντονα. Είναι μια καλή στιγμή για να επικοινωνήσεις, να μοιραστείς ότι έχεις μάθει, να συναναστραφείς, να συνομιλήσεις και να ενισχύσεις τις φιλίες σου.

Ζυγός

Μπορεί να ανακαλύψεις παλιούς πόρους ή ιδέες που σε ωφελούν στο παρόν σήμερα. Η ανάπτυξη των ταλέντων σου μπορεί να είναι ικανοποιητική και ενδυναμωτική τώρα. Προσεγγίζεις κέρδη ή τα υπάρχοντα σου πιο θετικά, φέρνοντας διαφορετικά αποτελέσματα. Η αλλαγή ενός οικονομικού θέματος μπορεί να σου προκαλέσει ανακούφιση ή έχεις κίνητρο να κάνεις τη ζωή σου πιο άνετη. Κάποιος τρίτος θα μπορούσε να σε υποστηρίξει, ιδιαίτερα καθώς η μέρα προχωρά και η Αφροδίτη κινείται με αρμονία με τον Ουρανό στον τομέα της υποστήριξης σου και στους πόρους των άλλων. Είναι μια καλή στιγμή για να φλερτάρεις με νέες ιδέες, έννοιες και δραστηριότητες.

Σκορπιός

Είσαι σε καλή κατάσταση για να συνδεθείς με τα όνειρα και τις επιθυμίες σου σήμερα. Μπορεί να συνεργαστείς με κάποιον για να κάνεις κάτι ξεχωριστό. Η επιρροή και η διασκέδαση με φίλους, ομάδες ή δίκτυα είναι στο επίκεντρο. Οι ενδόμυχες ελπίδες, οι επιθυμίες και τα όνειρα σου μπορεί να είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από πολλές πράξεις σου. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα νιώθεις ελεύθερος να εκφραστείς με νέους τρόπους. Είναι μια όμορφη στιγμή για ώθηση σε μια σχέση. Το να διατηρείς τα πράγματα φρέσκα και συναρπαστικά βοηθά τις σχέσεις που έχουν γίνει προβλέψιμες.

Τοξότης

Η εμπειρία ή η διαίσθηση σου μπορεί να ωφελήσει τη δουλειά και τις αποφάσεις σου σήμερα. Μπορεί να έχεις μια πραγματική αίσθηση ότι αν ρίξεις λίγο φως σε τομείς της ζωής σου που έχεις κρατήσει κρυμμένους ή που σε έχουν κάνει να νιώθεις ενοχές, θα αφιερώσεις περισσότερο τον εαυτό σου στις ευθύνες σου. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα αισθάνεσαι ελεύθερος, ιδιαίτερα σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορεί να βιώσεις ένα ευχάριστο βαθμό αποστασιοποίησης και είναι μια ευπρόσδεκτη παράκαμψη. Η διέλευση της Αφροδίτης με τον Ουρανό σου επιτρέπει αρκετή άνεση και συναισθηματική απόσταση από τα θέματα, για να απολαύσεις πλήρως τον εαυτό σου.

Αιγόκερως

Οι τρέχουσες διελεύσεις φέρνουν ευκαιρίες να επεκτείνεις τις εμπειρίες σου, να εντυπωσιάσεις τους άλλους σήμερα και αύριο. Είναι μια καλή στιγμή για να ενισχύσεις ή να κάνεις ενδιαφέρουσες συνδέσεις. Οι δραστηριότητες που σπάνε τη ρουτίνα ή οι μαθησιακές προσπάθειες μπορεί να είναι ευπρόσδεκτες ή μπορούν να σε συνδέσουν με ενδιαφέροντα άτομα. Η προοπτική σου αλλάζει με ισχυρούς, θετικούς τρόπους και έχεις περισσότερο ενδιαφέρον να μοιραστείς τις ιδέες και τις σκέψεις σου με άλλους. Καθώς η μέρα προχωρά, η φωτεινή ενέργεια είναι μαζί σου για να απολαύσεις μια ευχάριστη αίσθηση ελευθερίας.

Υδροχόος

Οι διελεύσεις σήμερα και αύριο είναι ιδιαίτερα δυνατές για το συναισθηματικό κόσμο σου, την οικειότητα και τη ψυχολογική σου ανάπτυξη. Είσαι σε εξαιρετική θέση για να προωθήσεις τους στόχους σου με ικανοποιητικούς τρόπους. Η πίστη στον εαυτό σου έρχεται τώρα πιο εύκολα. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα είσαι έτοιμος να αγκαλιάσεις την αλλαγή εάν υπόσχεται ανάπτυξη και βελτίωση, ιδιαίτερα στις σχέσεις σου. Έχεις τη διάθεση να πειραματιστείς με συνήθειες, ρυθμίσει διαβίωσης, μεθόδους και προσεγγίσεις σχέσεων.

Ιχθύες

Οι νέες ιδέες ή να το να μοιράζεσαι διασκεδαστικές δραστηριότητες με κάποιον μπορεί να τονώσει ή ακόμα και να δημιουργήσει μια σχέση. Η ανταλλαγή ιδεών ή η μάθηση μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική και επιτυχημένη. Νέες ιδέες και προσδοκίες μπορούν να σε οδηγήσουν σε διαφορετικές και συναρπαστικές κατευθύνσεις. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα θεωρείς πολύ φυσικό να ξεπεράσεις τα μικρά προβλήματα και να αγκαλιάσεις την αλλαγή, την πρόοδο και την καινοτομία. Μια διέλευση Αφροδίτης – Ουρανού έρχεται σε επιρροή και στρέφει την προσοχή σου σε αυτό που χρειάζεται ενημέρωση, αναβάθμιση ή άλλες μορφές προόδου.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: iStock

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ