Βόλος: Απειλούσαν την γειτόνισσα ότι θα της κάψουν το σπίτι – Πίστευαν ότι τους «κάρφωνε» στην Αστυνομία

Τον τρόμο είχαν σκορπίσει τέσσερα άτομα σε γειτόνισσά τους στην περιοχή του Αλιβερίου στον Βόλο, όπου είναι ανεπτυγμένος μεγάλος οικισμός Ρομά. Την απειλούσαν ότι θα την σκοτώσουν και θα της κάψουν το σπίτι γιατί πίστευαν ότι τους «καρφώνει» στην αστυνομία για ρευματοκλοπές και διατάραξη κοινής ησυχίας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news, τα τέσσερα άτομα και συγγενείς τους έκαναν συχνά γλέντια και πολλές φορές είχε ειδοποιηθεί η Αστυνομία για να παρέμβει λόγω της μεγάλης φασαρίας. Τα ντεσιμπέλ σταματούσαν, αλλά εκείνοι κατηγορούσαν την 67χρονη γυναίκα που μένει στο απέναντι σπίτι ότι ειδοποιούσε την Αστυνομία. 

Το 2021 η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου. Οι 4 συγγενείς απείλησαν ότι θα την σκοτώσουν και θα της κάψουν το σπίτι. Χθες έγινε η δίκη τους με τις κατηγορίες της απειλής και εξύβρισης και καταδικάστηκε ένας 30χρονος (11 μήνες), ένας 39χρονος (11 μήνες), μια 55χρονη( 8 μήνες) και ένας 74χρονος (8 μήνες), με αναστολή. Το θύμα αρνήθηκε πως τους «καρφώνει» στην αστυνομία και είπε ότι έφτασε σε σημείο να φοβάται για την ασφάλειά της.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ