Σχιστό: Άγνωστοι σκύλεψαν τη σορό ηλικιωμένης – Της αφαίρεσαν τα χρυσά δόντια

Σοκ έπαθαν οι συγγενείς μιας ηλικιωμένης, όταν πήγαν στο νεκροταφείο του Σχιστού για την εκταφή της. Όπως καταγγέλλουν στο LIVE NEWS, τον Ιανουάριο του ’23, και ένω πραγματοποιούσαν την εκταφή διαπίστωσαν με φρίκη ότι έλειπαν όλα τα χρυσά, αλλά και τα φυσικά δόντια της θανούσης.

Όπως τόνισε στην εκπομπή η εγγονή της νεκρής γυναίκας, αφού συνειδητοποίησαν τι είχε γίνει, κάλεσαν τους υπεύθυνους του νεκροταφείου και αμέσως μετά την Αστυνομία, με τους αστυνομικούς να τους συμβουλεύουν, αφού κατέγραψαν το περιστατικό, να καταθέσουν μήνυση κατ’ αγνώστων.  “Πάθαμε πλάκα όταν το είδαμε, γιατί παρόντες ήταν και η μητέρα μου και ο θείος μου…”, είπε χαρακτηριστικά η καταγγέλλουσα.

Στη συνέχεια επικοινώνησαν με το γραφείο τελετών, από το οποίο τους διαβεβαίωσαν ότι δεν είχαν καμία ιδέα για το τι είχε συμβεί.

“Όταν βλέπεις τη γιαγούλα και να σκέφτεσαι ότι την ξεδοντιάζανε, ενώ είχε φύγει είναι πάρα πολύ άσχημο. Δεν αγγίζεις έναν νεκρό, ο νεκρός πρέπει να θάβεται ατόφιος”, συμπλήρωσε η καταγγέλλουσα.  Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στην οικογένεια το γεγονός ότι εκτός από τα χρυσά έλειπαν και τα φυσικά της δόντια. “Τα μισά της δόντια ήταν χρυσά και όταν έγινε η εκταφή έλειπαν όλα”.

Αντίστοιχα περιστατικά και στην Καλαμάτα

Σημειώνεται ότι η εκπομπή LIVE NEWS είχε αποκαλύψει αντίστοιχα περιστατικά και στην Καλαμάτα. Συγκεκριμένα, τα δυο αδιανόητα συμβάντα έλαβαν χώρα στο κοιμητήριο Καλαμάτας, όπου μια γυναίκα περί τα μέσα Ιουνίου εκκίνησε την διαδικασία εκταφής της θανούσης μητέρας της διαπιστώνοντας με τρόμο πως άγνωστοι είχαν κλέψει τα χρυσά της δόντια. Μάλιστα οι δράστες είχαν αφαιρέσει ολόκληρη την σιαγόνα της γυναίκας.

Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα, όταν η γυναίκα πήγε ξανά στο κοιμητήριο για να προχωρήσει στην τοποθέτηση των οστών σε οστεοφυλάκιο, διαπίστωσε πως είχε κάνει «φτερά» και η μεταλλική βαλβίδα της καρδιάς της θανούσης, την οποία η ίδια είχε δει κατά την προ ημερών εκταφή της σορού.

Η αποσβολωμένη γυναίκα προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας, όπου κατήγγειλε τα δυο αυτά συμβάντα και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για περιύβριση νεκρού, από το οποίο η υπόθεση ερευνάται.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ