Ρέθυμνο: Λεπτό προς λεπτό η διάσωση τουρίστριας που παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου (06/07) στην περιοχή του Πρέβελη, στο Ρέθυμνο, όταν διαπιστώθηκε ότι τουρίστρια που είχε πάει για κολύμπι με τον σύντροφό της, και παρασύρθηκε στα ανοιχτά.

Την εξαφάνιση της δήλωσε ο σύντροφός της που είχε μείνει στην ακτή και την έψαχνε χωρίς να μπορεί να την εντοπίσει. Άμεσα ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Αγίας Γαλήνης και σε συνεννόηση με τους ναυαγοσώστες, ξεκίνησαν οι έρευνες. Συγχρόνως, ενημερώθηκε και ο θάλαμος επιχειρήσεων προκειμένου να σταλεί ελικόπτερο για να συνδράμει στην αναζήτηση.

Σύμφωνα με το rethemnosnews.gr, παρά τους έντονους ανέμους που φυσούσαν στην περιοχή η αναζήτηση ξεκίνησε άμεσα από τους τρεις ναυαγοσώστες Νίκο, Μιχάλη και Μάριο Ριτζάκη που για περίπου 1,5 ώρα αναζητούσαν την γυναίκα που εξαφανίστηκε.

Η αγνοούμενη τουρίστρια εντοπίστηκε τελικά, καλά στην υγεία της, σε βραχώδες απόκρημνο σημείο όπου την είχαν μεταφέρει τα θαλάσσια ρεύματα, πολύ μακριά από την παραλία του Πρέβελη. Αξίζει να αναφερθεί ότι το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε είναι προσβάσιμο μόνο από τη θάλασσα.

Δείτε βίντεο του rethemnosnews.gr:

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ