Ψυχικό: Αρνείται την δολοφονία του τοπογράφου ο 44χρονος που προφυλακίστηκε – «Η σύνδεσή του με την Μύκονο προκαλεί απορία»

Αρνήθηκε κάθε ανάμειξή του στην δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου-μηχανικού, Παναγιώτη Στάθη, στο Ψυχικό, ο 44χρονος που προφυλακίστηκε, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, το μεσημέρι της Πέμπτης (11/07).

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο κατηγορούμενος, που φαίνεται να ήταν γνωστός ως «ο ωραίος Γιώργος», κατά την απολογία του αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στο έγκλημα σε βάρος του τοπογράφου και σε οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό.

Η διαδικασία της απολογίας ολοκληρώθηκε μετά από περίπου τρεις ώρες με τον κατηγορούμενο να παίρνει τον δρόμο για τη φυλακή με τη σύμφωνη γνώμη και του Εισαγγελέα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της διαδικασίας ο συνήγορος του 44χρονου, Νίκος Αλετράς, είπε πως ο εντολέας του δεν δέχεται την κατηγορία και αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ο δικηγόρος ανέφερε πως ανέμεναν την απόφαση προσωρινής κράτησης και συμπλήρωσε ότι «νομίζω πως είναι σε αρχικό στάδιο η ανάκριση. Ο εντολέας μού έδωσε τις απαντήσεις που του ζητήθηκαν. Παραπέμφθηκε επί ενδείξεων, ενώ η ανάκριση είναι σε εξέλιξη και σήμερα μπήκαν στη δικογραφία στοιχεία που είναι υπέρ του. Η υπόθεση θα ξεδιαλύνει στο μέλλον. Δεν υπάρχει εμπλοκή του, την αρνείται. Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε τις δικονομικές εξελίξεις, τις νεότερες αναλύσεις και τα υπόλοιπα στοιχεία».

Παράλληλα ο κ. Αλετράς συμπλήρωσε πως ο 44χρονος δεν έχει επιχειρηματική δραστηριότητα στη Μύκονο λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η σύνδεση του ονόματος του με το νησί προκαλεί απορία και στον ίδιο τον εντολέα μου».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ