Ποιος πολύ γνωστός δημοσιογράφος επιστρέφει στην πρωινή ζώνη μετά την ξαφνική αποχώρησή του;

Μετά από ένα χρόνο περίπου εκτός τηλεόρασης ο Δημήτρης Καμπουράκης επιστρέφει με τη νέα σεζόν και μάλιστα στην πρωινή ζώνη. Ηταν τέλη Οκτωβρίου όταν αιφνιδιαστικά και χωρίς προηγούμενη ανακοίνωση έγινε γνωστό ότι ο δημοσιογράφος αποχωρεί από το OPEN και την εκπομπή “Ωρα Ελλάδος” για λόγους υγείας.

Εκτοτε πολλά είναι αυτά που ακούστηκαν για την ξαφνική αποχώρησή του από το κανάλι αλλά γενικότερα από την τηλεόραση με τον ίδιο να διαψεύδει κάθε φήμη ακόμα κι αυτή της επιστροφής του εκείνη την εποχή στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Action24. Μάλιστα, σε ερώτηση της Μάρτζυ Λαζάρου από την εκπομπή “Fay’s time” είχε απαντήσει ότι είχε πάει και είχε συναντήσει τον επί χρόνια φίλο του κύριο Σαραντάκο στο κανάλι ενημερώνοντας από πριν τον κύριο Παναγιωτόπουλο για να μην αρχίσουν να κυκλοφορούν φήμες.

Ενα χρόνο περίπου μετά ο Δημήτρης Καμπουράκης επιστρέφει στην τηλεόραση και δη στην πρωινή ζώνη αυτή τη φορά του Σαββατοκύριακου από τέλη Αυγούστου παρουσιάζοντας μαζί με τον Βαγγέλη Γιακουμή την εκπομπή Action Σαββατοκύριακο από τις 7 έως τις 11. Τη συγκεκριμένη εκπομπή φέτος παρουσίαζαν ο Γιώργος Παγάνης με την Μιλένα Ηλιοπούλου.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ