Πέθανε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Βασίλης Κουτουζής

Πέθανε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Βασίλης Κουτουζής, σε ηλικία 84 ετών.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε την απώλεια του δημοσιογράφου Βασίλη Κουτουζή, σε ηλικία 84 ετών.

Ο Βασίλης Κουτουζής γεννήθηκε στον Πόρο το 1940. Η δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1964 στην εφ. «Κοινωνική».

Εργάστηκε επίσης στις εφημ. «Πειραϊκά Νέα», «Ανένδοτος», «Αθηναϊκή», «Χριστιανική», τα περιοδικά «Γεγονότα», «Ντάμα», «Αλήθεια», «Θησαυρός», «Χομπυ», «Εγώ», «Τηλεκοντρόλ» ενώ από το 1975 και έως τη συνταξιοδότησή του υπήρξε αρχισυντάκτης και παρουσιαστής πλήθους εκπομπών κοινωνικού οικονομικού, πολιτικού, και αστροφυσικού περιεχομένου στην ΥΕΝΕΔ και την ΕΡΤ. Παράλληλα, εργάστηκε ως σύμβουλος Τύπου στη Νομαρχία Πειραιά και σε άλλους οργανισμούς καθώς και ως καθηγητής δημοσιογραφίας σε ιδιωτικές σχολές.

Ο Βασίλης Κουτουζής άσκησε το επάγγελμα μας με ευσυνειδησία και συναδελφική αλληλεγγύη. Εκτός από τη δημοσιογραφία υπήρξε πολυγραφότατος καθώς έγραψε πλήθος βιβλίων ποικίλου περιεχομένου και μεγάλο αριθμό θεατρικών έργων.

Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τη σύζυγο και τα δυο του παιδιά και ιδιαιτέρως τον γιο του και συνάδελφο μας Παναγιώτη, ο οποίος ακολούθησε τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα του.

Η κηδεία του Βασίλη Κουτουζή θα γίνει την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 το πρωί στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στον Πόρο.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ