Πειραιάς: Τραυματίστηκε 14χρονη σε εμπορικό κέντρο – «Για δυο εκατοστά δεν αποκεφαλίστηκε»

Ένα κορίτσι τραυματίστηκε σοβαρά όταν αποκολλήθηκε ένα μέρος από τη στέγη μεγάλου εμπορικού κέντρου, στον Πειραιά, λόγω των δυνατών ανέμων.

Το μεγάλο κομμάτι plexiglass χτύπησε στο λαιμό το 14χρονο κορίτσι. Ο πατέρας του, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star, περιέγραψε τα όσα έζησε η κόρη του.

«Για δυο εκατοστά δεν αποκεφαλίστηκε, μας είπαν οι γιατροί»

Σας είπαν οι γιατροί ότι υπήρχε περίπτωση αποκεφαλισμού; «Ε τι θα πάθαινε, αφού ήταν για δυο πόντους ηταν θέμα είπε ο γιατρός. Το παιδί έπεσε, λιπουθύμησε, σε κώμα ήρθε το ασθενοφόρο και μετά συνήλθε. Το παιδί τώρα το μεσημέρι (βγήκε απο το νοσοκομείο). Από αυτούς εκεί πέρα δεν υπήρξε καμία βοήθεια. Ένας άνθρωπος που ήθελε να βοηθήσει που ήταν γιατρός του το απαγορεύανε».

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star φαίνεται το μεγάλο κομμάτι που εκτινάχθηκε από την οροφή και έπεσε στο κέντρο του εμπορικού κέντρου τη στιγμή που ήταν σε εξέλιξη μουσική εκδήλωση.

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή του σοκαριστικού τραυματισμού του κοριτσιού και τις σκηνές πανικού που επικράτησαν με τον κόσμο να τρέχει να κρυφτεί για να μην τραυματιστεί.

«Το κορίτσι είχε σπασμούς»

«Είδαμε ένα τεράστιο plexiglass γύρω στα 20 με 30 τετραγωνικά μέτρα να έχει αποκολληθεί από το ταβάνι του εμπορικού κέντρου, κατέληξε πάνω σε ένα κοριτσάκι το τραυμάτισε, το χτύπησε στο κεφάλι. Το κορίτσι έπεσε κάτω λιπόθυμο, είχε σπασμούς. Ακολούθησαν σκηνές πανικού», λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Η οικογένεια του κοριτσιού θα κινηθεί νομικά εναντίον της εταιρίας που διαχειρίζεται τον χώρο του εμπορικού κέντρου.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ