Οι Πανθέοι – Η Βέτα αντιμετωπίζει τη Μαριάννα!

Απανωτά είναι τα χτυπήματα για την οικογένεια των Πανθέων είτε βρίσκονται στην Αθήνα είτε στο μέτωπο.

Οι αποχαιρετισμοί πονάνε και οι ήρωες ψάχνουν τρόπο να εξιλεωθούν για τα λάθη του παρελθόντος στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι», σήμερα, Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 18.40, όπου θα δούμε:

 Ο Κίτσος αποχαιρετά με πόνο τη Μάρμω και φεύγει για το μέτωπο για να πολεμήσει στη μάχη της Κλεισούρας. Μια μάχη που θα είναι η τελευταία για πολλούς.

Παράλληλα στο Γραμματικό, ο Θαλής έρχεται αντιμέτωπος με την Καλή αλλά και με το βάρος του παρελθόντος που κουβαλάει.

Στο τέλος της ημέρας, ο Θαλής, το μόνο που θα ζητήσει είναι η συγχώρεση, ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει κι αυτός με ελαφριά ψυχή το ταξίδι της ζωής του.

Στην Αθήνα, ο Στάθης θα περάσει χωρίς να το ξέρει λίγο ώρα με τον γιο του, όμως η Ματούλα δεν θα μπορέσει να του πει την αλήθεια για το παιδί τους.

Και ενώ η Μαριάννα θα πάει στη Βέτα με σκοπό να εκθέσει τον Φάνη και την παράνομη σχέση του με την Πέλλα, η αντίδραση της Βέτας θα είναι τελείως διαφορετική από αυτήν που θα περίμενε.

Ο Βαλλίδης θα θελήσει να δώσει ένα τέλος στον πόλεμο με τον Φάνη και θα του προτείνει να αφήσουν πίσω τους τις διαφορές τους και να γίνουν και πάλι σύμμαχοι.

Τέλος, ο Ισίδωρος και η Μερόπη θα καταφέρουν να εντοπίσουν τη Μαργαρίτα, τη μητέρα του Μαρμάρη…

Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα του επεισοδίου:

  Δείτε το trailer του επεισοδίου:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ