Οι Πανθέοι – Απόψε 1/7: Ο Μαρμάρης παίζει το τελευταίο του χαρτί!

Ο Ανδρέας αποφασίζει να πάρει τον Θαλή στο σπίτι του, όχι μόνο για να τον φροντίζει ως γιατρός αλλά για να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να περάσει όσο περισσότερο χρόνο απομένει με τον πατέρα του.

Το πρώτο τους βράδυ όμως μαζί, ο Ανδρέας προσπαθεί να καταλάβει πώς μπόρεσε ο Θαλής και η Νένα να προδώσουν τον Βλάση. Και αυτά που ακούει του θυμίζουν ξεκάθαρα και τη δική του ιστορία με την προδοσία της Μάρμως και του Κίτσου απέναντί του.

Παράλληλα, η Νίνα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Μαρμάρη που, κρατώντας το μωρό της Ματούλας στα χέρια του, απειλεί ευθέως τη Νίνα και όσους δεν σταματήσουν να ψάχνουν γι’ αυτόν. Όταν η Νίνα θα προσπαθήσει να αντιδράσει, ο Μαρμάρης θα της αποκαλύψει και κάτι ακόμα. Ότι έχει στα χέρια του την Πέλλα!

Ο Βαλλίδης τα βάζει με τον Στάθη και τον κατηγορεί ότι επίτηδες καθυστερεί τον εκβιασμό στον Φάνη γιατί θέλει να τον βοηθήσει, κάτι που δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.

Ο Βρασίδας πηγαίνει τον Θωμά στον γιατρό μετά το δάγκωμα του σκύλου για να τον εξετάσει. Η υποψία ότι το σκυλί μπορεί να ήταν λυσσασμένο θα θέσει υπό αμφισβήτηση τη συμμετοχή του Θωμά στις επόμενες μάχες αφού θα τον αναγκάσει να επιστρέψει στην Αθήνα για περαιτέρω εξετάσεις και θεραπεία.

Σε μια μικρή γιορτινή ανάπαυλα, πριν από την επέλαση του στρατεύματος του Κίτσου στην Κορυτσά, το παράνομο ζευγάρι θα προσπαθήσει να περάσει όσο πιο ευχάριστα και ξέγνοιαστα μπορεί…

Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα του επεισοδίου:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ