Οι «Μαμά-δες» επιστρέφουν τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ1

Οι «Μαμά-δες» επιστρέφουν για 5η χρονιά μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1. 

Η αγαπημένη εκπομπή, που είναι αφιερωμένη στη μητρότητα και στην οικογένεια, έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη, πάντα με την Τζένη Θεωνά στην παρουσίαση.

Και φέτος, η εκπομπή θα παρουσιάζει μαμάδες της διπλανής πόρτας που παλεύουν καθημερινά να συνδυάσουν τη δουλειά με το μεγάλωμα των παιδιών. Γυναίκες με μια σημαντική ιστορία που εμπνέει. Γυναίκες που θα έκαναν τα πάντα για τα παιδιά τους ή οικογένειες της περιφέρειας που βιώνουν τις δικές τους δυσκολίες, αλλά δεν το βάζουν κάτω και ξεπερνούν κάθε εμπόδιο.

Ζευγάρια, γνωστά ή μη, μιλούν για τον διαφορετικό τρόπο που ο πατέρας και η μητέρα προσεγγίζουν τα θέματα της γονεϊκότητας και των σχέσεων μεταξύ τους, ενώ γνωστές προσωπικότητες μιλούν για τα δικά τους παιδικά χρόνια και αναφέρουν όσα σημαντικά έχουν κρατήσει από τους γονείς τους και διαμόρφωσαν τους χαρακτήρες τους.

Από την εκπομπή δεν θα λείψουν, για άλλη μία σεζόν, επισκέψεις σε δομές, ιατρικά θέματα, συμβουλές από ψυχολόγους, προτάσεις για τη σωστή διατροφή των παιδιών μας και ιδέες για να περνούν οι γονείς ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ