My style rocks – ανατροπή: Επιστρέφει και πάλι με νέο κύκλο στον ΣΚΑΪ και αλλαγές

Πάνω που υπήρχε η σκέψη στον ΣΚΑΪ το My style rocks να κάνει μια μικρή διακοπή από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες μετά από δυο συνεχόμενους κύκλους και στην καλύτερη περίπτωση να βγει στον αέρα του σταθμού στο β’ μισό τα σχέδια άλλαξαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ριάλιτι μοδας του ΣΚΑΪ ξεκινάει και πάλι προετοιμασία ώστε ο επόμενος κύκλος να βγει άμεσα και συγκεκριμένο από Σεπτέμβριο. Ήδη έχουν ξεκινήσει τα κάστινγκ και η παραγωγή βλέπει κοπέλες που θα συμμετάσχουν.

Οσο για την παρουσίαση οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι η Κατερίνα Καραβάτου θα μείνει σταθερή στο πόστο της καθώς χαίρει της εκτίμησης του καναλιού. Ετσι, μετά το τέλος του “Power of love” και την επιστροφή στην Ελλάδα από την Κωνσταντινούπολη όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα του ριάλιτι σχέσεων ξαναμπαίνει με τα μούτρα στη δουλειά.

Εκεί ωστόσο που θα υπάρξουν αλλαγές είναι στην κριτική επιτροπή. Ο Στέλιος Κουδουνάρης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου παραμένει στη θέση του αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο τόσο για τον Λάκη Γαβαλά όσο και για την Εβελυν Καραντζόγλου που αποτελεί τελευταία προσθήκη. Προς το παρόν πάντως όλο το βάρος της παραγωγής έχει πέσει στα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν αναζητώντας παίκτριες που θα αφήσουν το στίγμα τους στο τηλεοπτικό στερέωμα.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ