Μεσσηνία: Στον σύζυγο της Φανής Χαλκιά ανήκει το beach bar όπου τοποθετήθηκε βόμβα – «Δεν μπορώ να φανταστώ ποιος δεν θέλει να είμαστε εκεί»

Στον σύζυγο της ολυμπιονίκη Φανής Χαλκιά ανήκει το beach bar στην παραλία Καλογριάς, στην Στούπα Μεσσηνίας, όπου τα ξημερώματα της Παρασκευής (05/07), σημειώθηκε έκρηξη από εκρηκτικό μηχανισμό. 

Η ολυμπιονίκης, μάλιστα, γνωστοποίησε το συμβάν και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου έγραψε μεταξύ άλλων ότι , «δεν μπορώ πραγματικά να φανταστώ ποιος δεν θέλει να είμαστε εκεί και ξεκίνησε ένας μικρός πόλεμος από όταν τα ετοιμάζαμε, βάζοντας φωτιά (ένας τύπος με full face), και τώρα, προσπαθώντας να μας τινάξουν στον αέρα, όταν πραγματικά δεν έχουμε πειράξει κανέναν άνθρωπο».

Αναλυτικά όσα έγραψε η ίδια στην ανάρτηση της: «Μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα συνεχίζεται… Στις 5 Νοεμβρίου, ο άντρας μου υπέστη ρήξη ανευρύσματος. Το σοκ ήταν τεράστιο αλλά η πίστη μου στη δύναμή του και στο Θεό πολύ μεγάλη. Τελικά είχα δίκιο και από χτες ο άντρας μου βρίσκεται στο κέντρο αποκατάστασης. Από νωρίς ξεκίνησαν οι ψίθυροι στη Μάνη ότι τα δυο beach bar που διατηρεί δεν θα ανοίξουν φέτος. Εγώ, ως όφειλα (όπως ένιωθα) προς τον Λούη και προς τα δυο αγοράκια μου που λατρεύουν την παραλία της Καλόγριας στη Μεσσηνιακή Μάνη, φυσικά και τα λειτουργώ.

Δεν μπορώ πραγματικά να φανταστώ ποιος δεν θέλει να είμαστε εκεί και ξεκίνησε ένας μικρός πόλεμος από όταν τα ετοιμάζαμε, βάζοντας φωτιά (ένας τύπος με full face), και τώρα, προσπαθώντας να μας τινάξουν στον αέρα, όταν πραγματικά δεν έχουμε πειράξει κανέναν άνθρωπο. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ ποιος άνθρωπος θα μπορούσε να προσπαθήσει να κάνει κακό σε μια γυναίκα που προσπαθεί να ζει τα παιδιά της, με τον άντρα της σε μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση.

Εμπιστεύομαι την Ελληνική Αστυνομία και περιμένω να βρει τον ένοχο.. Εγώ θα συνεχίζω να παλεύω για τους τρεις άντρες της ζωής μου μόνο με αγάπη».

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, η έκρηξη προκλήθηκε από εκρηκτικό μηχανισμό που τοποθετήθηκε στην επιχείρηση. Το συμβάν συνέβη περίπου στις 4 τα ξημερώματα, έχουν προκληθεί ζημιές στο κατάστημα που εκείνη την ώρα ήταν κλειστό, ενώ δεν υπήρξε κάποια αναφορά για τραυματισμό.

Από το πρωί, άνδρες της Ασφάλειας Καλαμάτας βρίσκονται στο σημείο και διερευνούν το περιστατικό.

 διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ