Λάρισα: Την δάγκωσε οχιά που είχε κρυφτεί κάτω από το κρεβάτι της δίχρονης εγγονής της – Την γλίτωσε στο «παρά πέντε»

Από θαύμα γλίτωσε μία γυναίκα το δάγκωμα δηλητηριώδους φιδιού και συγκεκριμένα, οχιάς στην Λάρισα. Το φίδι πέρασε από ανοιχτή πόρτα στο εσωτερικό του σπιτιού και αφού «τρύπωσε» στην κρεβατοκάμαρα, κρύφτηκε κάτω από το κρεβατάκι της εγγονής της, ηλικίας μόλις 2 χρόνων.

Ευτυχώς δεν τσίμπησε το παιδί, αλλά δάγκωσε στο δάχτυλο του χεριού τη γιαγιά του, όταν πήγε να πάρει κάτι από το δάπεδο. Το περιστατικό συνέβη σε εξοχική μονοκατοικία της περιοχής Σκοτίνας και η γυναίκα με φρικτούς πόνους και πρησμένη στο μισό της σώμα, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Κατερίνης σε κρίσιμη, κατά τους γιατρούς, κατάσταση.

Ευτυχώς με την κατάλληλη αγωγή γλίτωσε τη ζωή της. Οι γιατροί του νοσοκομείου της είπαν ότι αν το δηλητηριώδες φίδι τσιμπούσε την εγγονή της δεν θα είχε πολλές ελπίδες να ζήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, onlarissa.gr, η γυναίκα είδε το φίδι στην κρεβατοκάμαρα και προσπάθησε να το σκοτώσει ρίχνοντας πάνω του πρώτα μια ζακέτα. Αυτό όμως έβγαλε το κεφάλι του από το ρούχο και την τσίμπησε στο δάχτυλο.

Να σημειωθεί ότι φέτος ειδικά έχουν σημειωθεί σε κατοικίες στην ύπαιθρο, πολλά περιστατικά με ερπετά, γι’ αυτό κρίνεται απαραίτητο να προσέχουν οι κάτοικοι που έχουν σπίτια στην εξοχή και να μην αφήνουν πόρτες και αλλά περάσματα προς το σπίτι ανοιχτά, ενώ βέβαια σε περίπτωση που δεχθεί κάποιος τσίμπημα φιδιού θα πρέπει να σπεύσει το ταχύτερο στο πλησιέστερο Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ