Κρήτη: To γλέντι κατέληξε σε τραγωδία στο Λασίθι – Πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον μπατζανάκη του

Σε τραγωδία κατέληξε ένα γλέντι στο Λασίθι στην Κρήτη το βράδυ της Τετάρτης (3/7), με έναν 32χρονο άνδρα να πέφτει νεκρός από πυροβολισμός στην περιοχή του Καθαρού.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, τον άνδρα εντόπισαν δύο γυναίκες πεσμένο στον δρόμο. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον άτυχο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του. Ο άτυχος πατέρας ενός παιδιού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Όλα φαίνεται πως έγιναν στη διάρκεια γλεντιού στην περιοχή του Καθαρού. Kτηνοτρόφοι μαζεύτηκαν σήμερα για να βοηθήσουν στην κουρά των προβάτων που γίνεται αυτές τις μέρες. Το απόγευμα αφού τελείωσε η κουρά ξεκίνησε το γλέντι με πολύ ποτό όπως συνηθίζεται.

Kάποια στιγμή ξεκίνησαν τις μπαλοθιές, με τραγικό αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 32χρονου από το δίκαννο κυνηγετικό όπλο που, σύμφωνα με το cretalive.gr, φαίνεται πως κρατούσε ο μπατζανάκης του.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ανθρωποκτονία από αμέλεια, ωστόσο οι αστυνομικοί προχωρούν σε αυτοψία, συλλέγουν όλα τα στοιχεία, λαμβάνουν καταθέσεις, προκειμένου να διερευνήσουν τις ακριβείς συνθήκες της νέας αυτής τραγωδίας.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ