Κρήτη: Απολογείται αύριο ο 32χρονος που σκότωσε τον μπατζανάκη του – Υπέδειξε στους αστυνομικούς πού είχε πετάξει το όπλο

Σημαντική εξέλιξη στην τραγωδία του Λασιθίου στην Κρήτη, καθώς βρέθηκε το μοιραίο όπλο, με το οποίο ο 32χρονος σκότωσε τον 36χρονο μπατζανάκη του κατά τη διάρκεια γλεντιού μετά την παραδοσιακή κουρά, στο οροπέδιο Καθαρού.

Σύμφωνα με το neakrti.gr, έπειτα από επισταμένη και πιο εμπεριστατωμένη έρευνα βρέθηκε τελικά το όπλο με το οποίο πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον μπατζανάκη του, ο 32χρονος στο Καθαρό Λασιθίου την περασμένη Τετάρτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος δράστης, ο οποίος απολογείται αύριο Δευτέρα για τον μοιραίο πυροβολισμό που έκοψε το νήμα της ζωής του συγγενούς του και καρδιακού του φίλου, ήταν αυτός που υπέδειξε στις Αρχές το σημείο στο οποίο όντας σοκαρισμένος μετά την πράξη του πέταξε το όπλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος άνδρας το βράδυ της Τετάρτης, ενώ έριχνε μπαλοθιές σε γλέντι μετά από κουρές προβάτων, πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 36χρονο μπατζανάκη του Γιώργο Νταγιάκο σε περιοχή του Οροπεδίου Καθαρού όπου είχε στηθεί γλέντι.

Στον 32χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και αύριο Δευτέρα αναμένεται να περάσει το κατώφλι των ανακριτικών Αρχών προκειμένου να απολογηθεί.

Ο 32χρονος δράστης, που σκότωσε κατά λάθος τον μπατζανάκη του, συνελήφθη από άνδρες του ΤΑΕ Λασιθίου, υποστηρίζοντας ότι δεν κατάλαβε τι έχει γίνει και πώς έπεσε νεκρός ο συγγενής του, ενώ δεν θυμόταν πού ακριβώς είχε πετάξει το πιστόλι. Υπενθυμίζεται επίσης ότι στο γλέντι μετά τις κουρές τον προβάτων το κρασί έρρεε άφθονο, με τη διασκέδαση να μετατρέπεται σε τραγωδία, καθώς ο Γιώργος Νταγιάκος από την Ιεράπετρα, πατέρας ενός παιδιού, που είχε μεταβεί στην περιοχή για να βοηθήσει συγγενείς κτηνοτρόφους στις κουρές, έπεσε νεκρός από τη σφαίρα του μπατζανάκη του, με τις δύο αδερφές τώρα να καλούνται να διαχειριστούν η μία τον τραγικό θάνατο του συζύγου της και η άλλη τη σοβαρή κατηγορία της ανθρωποκτονίας για τον δικό της άνθρωπο.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ