Κάτια Δανδουλάκη: «Από την φύση και από τον Θεό μου ανταποδόθηκε το παν – Ο άνθρωπος της ζωής μου, οι φίλοι, το επάγγελμα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη δημοσιογράφο, Φωτεινή Λασπά παραχώρησε η Κάτια Δανδουλάκη 

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την επαγγελματική της καριέρα,  ενώ έκανε τον απολογισμό της καριέρας της.

«Μου φαίνεται σαν να ξεκίνησα χθες την καριέρα μου, σε σημείο παλιμπαιδισμού. Νομίζω ότι χθες τέλειωσα το γυμνάσιο και χθες μπήκα στη δραματική σχολή. Έχω κάνει βαρύγδουπες αποτυχίες αλλά έχω μάθει από αυτές», είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.

Και συμπλήρωσε: «Καταπόνησα τον εαυτό μου. Αν παραπονεθώ στον εαυτό μου θα του έλεγα ότι παρα- μαστίγωσα την Κάτια και δεν την άφησα να χαλαρώσει. Τώρα θα πρέπει να χαρώ την καθημερινότητα μου. Είναι δύσκολο να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Αν πιστέψουμε στην μοναδικότητα μας δεν θα έχουμε κακία για κάποιον. Ήμουν πολύ υποχωρητική στο παρελθόν σε καταστάσεις που με πίεζαν και στα επαγγελματικά και στις φιλίες. Τώρα δεν το ανέχομαι πια».

Για τον εαυτό της η ίδια εξομολογήθηκε: «Απολαμβάνω την ”κλειστή” παρέα και όχι τις μεγάλες παρέες γιατί θέλω να κουβεντιάζω. Μου αρέσει όμως να ζω και μόνη μου χωρίς να βαριέμαι τον εαυτό μου».

«Με αφορά η επιτυχία σε συνδυασμό με την ωραία συνεργασία. Αν είναι μόνο ωραία η συνεργασία και δεν υπάρχει επιτυχία, υπάρχει ένα γκρίζο «σύννεφο» αν χρωστάς, γιατί είμαι συμπαραγωγός. Από την φύση και από τον Θεό μου ανταποδόθηκε το παν. Ο άνθρωπος της ζωής μου, οι φίλοι, το επάγγελμα. Αλλά δόθηκα κι εγώ ψυχή και σώμα», παραδέχθηκε η Κάτια Δανδουλάκη.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ