Η Σοφία Μανουσάκη συνεργάζεται με τον παραγωγό του Freddie Mercury στο νέο τραγούδι «Ανατροπή»!

Η Σοφία Μανουσάκη συνεργάζεται με τον παραγωγό Haydn Bendall και παρουσιάζει το νέο τραγούδι με τίτλο «Ανατροπή», διαθέσιμο τώρα από την Heaven Music. 

 

Πρόκειται για ένα τρυφερό, μελωδικό τραγούδι το οποίο απογειώνει με την μοναδική της ερμηνεία η ταλαντούχα ερμηνεύτρια.

Στη μουσική και στίχους συναντάμε την καταξιωμένη ομάδα του Γεράσιμου Ευγαγγελάτου και Στέφανου Κορκολή με τη συμβολή του διεθνούς φήμης παραγωγού Haydn Bendall ο οποίος υπογράφει την παραγωγή του τραγουδιού αλλά και την ενορχήστρωση του.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που η Σοφία Μανουσάκη συνεργάζεται με τον παραγωγό – φαινόμενο Haydn Bendall ο οποίος ταξίδεψε στην Ελλάδα αποκλειστικά για την ηχογράφηση του νέου τραγουδιού.

O Βρετανός παραγωγός έχει συνεργαστεί με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής σε μια καριέρα που μετράει πάνω από πέντε δεκαετίες και τρία βραβεία Grammy. Σε αυτή τη μακρά λίστα των συνεργατών βρίσκουμε ανάμεσα σε πολλούς άλλους τον Freddie Mercury, την Kate Bush, τον Paul McCartney, την Olivia Newton-John, τον Peter Gabriel, τους Pet Shop Boys, τους Massive Attack και τον Andrea Bocelli.

Σοφία Μανουσάκη μας δείχνει την ευαίσθητη πλευρά της και τραγουδάει:

«Κι αν δεν είναι αυτή

Η ανατροπή…

Φτάνει να ‘μαστέ μαζί

Κι όπου μας πάει…

Όσο μας πάει…

Όλοι οι δρόμοι ανοιχτοί

Όσο μας βγει

Κι αν δε μας βγει…

Δεν αλλάζω ούτε στιγμή

Αν είσαι εσύ τότε κι εγώ

Στο λέω

θα ‘μαι εδώ για σένα» 

Εκτός από την «Ανατροπή» ο Haydn Bendall έχει αναλάβει ολόκληρη την παραγωγή του πρώτου προσωπικού album της Σοφίας Μανουσάκη με τίτλο «Τι Είναι Ν’ Αγαπάς» ο οποίος θα ηχογραφηθεί στην Αθήνα και στο Λονδίνο, και θα κυκλοφορήσει σε ειδική έκδοση βινυλίου στα τέλη του χρόνου.

Το νέο τραγούδι της Σοφίας Μανουσάκη – «Ανατροπή» κυκλοφορεί τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ