Η Μπέττυ Μαγγίρα αποχαιρετά τον ΑΝΤ1 και προαναγγέλλει το επόμενο βήμα!

Το δικό της “αντίο” είπε στον ΑΝΤ1 η Μπέττυ Μαγγίρα μετά την αυλαία της εκπομπής “I Love ΣουΚου” το πρωί της Κυριακής.

Στο μήνυμά της, η γνωστή παρουσιάστρια δηλώνει ότι “θα επιστρέψει”, προαναγγέλοντας έτσι ότι ήδη ετοιμάζει το επόμενο βήμα της μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Αναλυτικότερα, η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρει στην ανάρτησή της: “Ένας νέος μήνας ξεκινά ! Έτσι είναι η ζωή….. όταν κάτι τελειώνει , κάτι νέο αρχίζει!
Ας είναι αυτό μια νέα αρχή λοιπόν για όλους μας! Το παλιό δεν “πεθαίνει” μόνο μας μαθαίνει! Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο κι ο λόγος είναι η εξέλιξη !
Άλλωστε οι δεσμοί δεν σπάνε!!! Θα μας ενώνουν πάντα με τους ανθρώπους που αγαπήσαμε , γελάσαμε , κλάψαμε και ανταλλάξαμε κομμάτια της ψυχής μας !!! Θα μας ενώνει ΠΑΝΤΑ αυτό ! Και χαίρομαι γιατί μέσα από την δουλειά αυτή ,γνώρισα νέους φίλους, άτομα που έμαθα από αυτούς -πήρα,κι εύχομαι να έδωσα- και θα ναι για πάντα μέρος της ζωής μου!
Τίποτα δεν είναι ρόδινο αλλά και σε ποια δουλειά είναι όλα ρόδινα? Πάντα υπάρχουν προβλήματα , εντάσεις , “θέματα” γιατί είμαστε άνθρωποι και σφάλματα κάνουμε που λέει και το λαϊκό άσμα! Όμως το “όραμα” δεν χάνεται ποτέ!! Όχι όνειρο !!! ΟΡΑΜΑ !
Κι όπως είπε ο Αρνολντ “αφού το οραματίστηκα μπορώ να το πετύχω! “Το είδα”, άρα μπορώ να το κάνω!!!
Έχει πει και κάτι άλλο ωραίο όμως και θα το κάνω πράξη και αυτό !!! I LL BE BACK!!!!!!

Και μην ξεχνάτε … σας αγαπώ ! (Αυτό είναι της Αλιφέρη ! Δεν τα έχει πει όλα ο Άρνολντ!!!!! 😜)

 

πηγή: yupii.gr

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ