Γιώργος Λιανός για Κατερίνα Καραβάτου στο Power of Love: «Πετάει τα σχολιάκια της υποχθόνια και περνάω καλά»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και τη δημοσιογράφο, Σοφία Μανουσακίδου έκανε ο Γιώργος Λιανός

Ο γνωστός παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για το «Survivor», την Κατερίνα Καραβάτου στην παρουσίαση του Power of love και για το «Exathlon».

«Δεν πρόλαβα να δω το «Power of Love. Μου αρέσει η Κατερίνα Καραβάτου στην παρουσίαση γιατί είναι και λίγο τσαχπίνα, είναι και λίγο τσούχτρα όταν πρέπει, πετάει τα σχολιάκια της υποχθόνια και περνάω καλά».

Σε άλλο σημείο, ο παρουσιαστής ρωτήθηκε για το νέο ριάλιτι, «Exathlon» και απάντησε: «Πού να ξέρω εγώ τι θα γίνει με το “Exathlon”, ραντεβού γίνονται εκεί στα γραφεία».

Σχετικά με τη δήλωση του Λάμπρου Κωνσταντάρα ότι θα ήθελε να κάνει το «Survivor», ο Γιώργος Λιανός σχολίασε: «Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μου αρέσει πάρα πολύ. Τα λέει τσεκουράτα. Για τα πάντα κάνει ο Λάμπρος. Ας κάνει και το “Survivor”, Κωνσταντάρας είναι αυτός».

Τέλος, για το διαγωνιστικό ριάλιτι ο Γιώργος Λιανός σημείωσε: «Δεν ξέρω αν το Survivor θα προβληθεί για 3 μήνες, υπάρχει μια σκέψη να μαζευτεί χρονικά. Είναι ζόρικο πρότζεκτ. Σκέψου ότι το αμερικανικό διαρκεί 45 μέρες και το έπαθλο είναι 1 εκατ. δολάρια».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ