«Έχασα 7 κιλά σε 3 εβδομάδες με έναν “τεμπέλικο τρόπο”» – Γυναίκα αποκαλύπτει 4 απλούς κανόνες που την βοήθησαν στην απώλεια βάρους

Η Norah Harts αποκάλυψε την “χαλαρή” στρατηγική που ακολούθησε για να χάσει 7 κιλά μέσα σε 3 εβδομάδες. Ακολουθώντας 4 απλά βήματα κατάφερε να επιταχύνει την απώλεια βάρους. Η 25χρονη λέει ότι υιοθέτησε ορισμένες εύκολες αλλαγές στον τρόπο ζωής της για να χάσει 7 κιλά σε σύντομο χρονικό διάστημα, με τις συμβουλές της να γίνονται viral στο TikTok.

Το βίντεο που δημοσίευσε έχει πάνω από 1.000.000 προβολές και 83.000 likes. Η Norah Harts πιστεύει ότι οι 4 συμβουλές της είναι ιδανικές για άτομα που δεν τους αρέσει το γυμναστήριο.

4 απλές συνήθειες που βοηθούν στην απώλεια βάρους

«Οι “χαλαρές” συμβουλές μου για την απώλεια βάρους είναι πολύ απλές, αλλά ταυτόχρονα πολύ αποτελεσματικές», δήλωσε η Norah, από την Ατλάντα. «Αντί για περιοριστικές δίαιτες, έντονα προγράμματα άσκησης και μη ρεαλιστικές προσδοκίες, υπάρχουν μόνο 4 κανόνες που βοηθούν στην απώλεια βάρους».

Οι 4 κανόνες που προτείνει η Norah για την απώλεια βάρους είναι οι εξής:

  • καθόλου αλκοόλ,
  • καθόλου fast food,
  • άφθονο νερό και
  • η εύρεση ενός εύκολου και ευχάριστου τρόπου για να παραμείνετε δραστήριοι

Η 25χρονη σύμβουλος σχέσεων είπε: «Αποφάσισα να ξεκινήσω το τρέξιμο και λατρεύω αυτή τη συνήθεια τα πρωινά. Είναι σημαντικό να φροντίσετε το σώμα και την ψυχική σας υγεία αφιερώνοντας χρόνο ώστε να είστε πιο προσεκτικοί με αυτά που καταναλώνετε καθημερινά».

«Κάθε μικρή αλλαγή στον τρόπο ζωής μου με βοήθησε σε μεγάλο βαθμό. Ακόμη και με την διακοπή της κατανάλωσης αλκοόλ, παρατήρησα μια τεράστια διαφορά στο φούσκωμα, ενώ το πρόσωπό μου ήταν λιγότερο πρησμένο. Διαπίστωσα ότι αυτές οι μικρές αλλαγές είναι πολύ πιο εύκολες από τις πιο παραδοσιακές μεθόδους απώλειας βάρους που περιλαμβάνουν τη μέτρηση θερμίδων, τα σκληρά προγράμματα διατροφής, τις πολλές ώρες στο γυμναστήριο και τον έλεγχο της ζυγαριάς. Όλα αυτά λειτουργούν, αλλά αφαιρούν την ευχαρίστηση από την καθημερινή σας ρουτίνα και για μένα προσωπικά, πιστεύω ότι η απώλεια βάρους έχει να κάνει με την ψυχική υγεία», αναφέρει η Norah.

Η χρήστες του Tik Tok ενθουσιάστηκαν με την προσέγγισή της Norah για την απώλεια βάρους. «Ας το δοκιμάσουμε! Προσπαθώ να χάσω 20 κιλά ακόμη μέχρι τον Ιανουάριο ενώ έχασα 50 φέτος μέχρι στιγμής», είπε ένας χρήστης. «Μόλις είδα ένα από τα βίντεο σου ήταν σαν έχασα λίγο βάρος. Στις ομορφιές σου!», έγραψε ένας άλλος χρήστης.

@norah13___ How ive lost 15lbs in 3 weeks as a lazy girly who doesnt like to work out #weightloss #running #easyweightloss ♬ original sound – NorahHarts



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ