Δολοφονία στο Ψυχικό: «Σφίγγα» ο ύποπτος – «Φύλλο και φτερό» κάνουν οι αστυνομικοί τα κινητά που είχε πάνω του

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με την προσαγωγή του υπόπτου, ο οποίος ανακρίνεται σχετικά με την πιθανή εμπλοκή του στην υπόθεση της εν ψυχρώ εκτέλεσης του 54χρονου Παναγιώτη Στάθη έξω από την τεχνική εταιρεία στην οποία ήταν συνέταιρος στο Ψυχικό.

Πάνω του βρέθηκαν κινητά τηλέφωνα, γεγονός που μπορεί να “κρύβει” αρκετά στοιχεία κρίσιμα για την εξέλιξη της υπόθεσης. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ανοίξουν τα κινητά για να δουν ποιες επαφές έκανε πριν αλλά και μετά τη δολοφονία, προσπαθώντας να φτάσουν ίσως και στον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας.

Τον εντόπισαν στο σπίτι της συντρόφου του

Έξω από το σπίτι της συντρόφου του εντοπίστηκε και προσήχθη ο ύποπτος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί τον περιγράφουν ως ιδιαίτερα σκληρό, καθώς δεν ομολογεί και δεν μιλάει καθόλου. «Κλειδί» για τους αστυνομικούς είναι τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που έγινε η δολοφονία, καθώς αν τα βρουν, μπορούν να τα συγκρίνουν με εκείνα που φορά ο οδηγός της μηχανής που εκτέλεσε τον τοπογράφο και ο οποίος έχει καταγραφεί στα βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές.

Οι έρευνες στο σπίτι της συντρόφου του συνεχίζονται προκειμένου να εντοπίσουν οποιοδήποτε στοιχείο που θα μπορούσε να τον «δέσει» με την ημέρα της δολοφονίας, προκειμένου να βγει ένταλμα σύλληψης.

Σημειώνεται ότι ο προσαχθείς είναι γνωστός στις Αρχές καθώς ήταν εμπλεκόμενος με την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν στην προσαγωγή, γιατί φοβήθηκαν ότι θα προσπαθήσει να φύγει από την Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον έχουν βρει από τα βίντεο και από την πορεία της διαφυγής μετά την εκτέλεση στο Ψυχικό. Συγκεκριμένα είναι ένα βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας και την πορεία που ακολουθεί το μηχανάκι. Φαίνεται ότι φτάνει σε ένα σπίτι, όπου μένει ο προσαχθείς. Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί δεν έχουν στα χέρια τους DNA ή αποτυπώματα από το σημείο της εκτέλεσης που θα τους βοηθούσαν να “δέσουν” την υπόθεση.

Ο άνδρας έκανε κινήσεις που μαρτυρούσαν πως ετοιμαζόταν να φύγει και έτσι οι Αρχές αποφάσισαν να τον προσαγάγουν ώστε να μην τον “χάσουν” σε περίπτωση που αναχωρούσε για κάποια χώρα του εξωτερικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε μια μηχανή που ανήκει σε αυτόν, αλλά το μηχανάκι που χρησιμοποιήθηκε στην εκτέλεση του 54χρονου δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ